Ενδεκάδα των... εκπλήξεων!

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
Ενδεκάδα... γρίφος η αυριανή στην Τρίπολη, ο Μίτσελ άφησε εκτός αποστολής (!) τον Ντιακιτέ και ετοιμάζει Φετφατζίδη ή Βλαχοδήμο για ενδεκάδα. Οι σκέψεις του Ισπανού!

Παρακολούθησε το ματς με τον Ατρόμητο από την σουίτα, μπήκε από Τρίτη σε ρυθμό προπονήσεων και στόχος του να προσπαθήσει να περάσει από το ματς της Τρίπολης την φιλοσοφία του. Ο Ισπανός έχει ακόμα δουλειά, αλλά αυτό που εντόπισε με το«καλημέρα» ήταν τα επιπόλαια λάθη, το γεγονός πως η ομάδα δεν δημιουργούσε εύκολα, το... κενό στο αριστερό άκρο, αλλά και προβλήματα αμυντικά στα μπακ!

Ο Μίτσελ «διάβασε» τον Αστέρα, γνωρίζει καλά πως οι Αρκάδες είναι σε εξαιρετική κατάσταση, με αντεπιθέσεις φωτιά, αλλά και με αδυναμίες στα άκρα τους. Ο Ντιακιτέ δεν τον... έπεισε πως μπορεί να σταθεί καλά αμυντικά σε ένα τέτοιο ματς και για το δεξί άκρο θέλει έναν παίκτη που να ξέρει και τη θέση του... στόπερ. Ο εκλεκτός; Αν και ο Ισπανός κρατά κλειστά τα χαρτιά του, ο Παπάζογλου όλα δείχνουν πως θα βρεθεί στο δεξί άκρο της άμυμας. Απο κει και πέρα, ο Μέγερι κάτω από τα δοκάρια, ενώ την αμυντική τετράδα συμπληρώνουν οι Κοντρέρας, Μανωλάς, Χολέμπας.

Ο Σιόβας ετοιμάζεται να πάρει θέση στο κέντρο για να δώσει επιπλέον βοήθειες στο ανασταλτικό κομμάτι, με τον Μανιάτη δίπλα του και τον Μασάντο μπροστά του. Ο Αμπντούν στα δεξιά και ο Τζιμπούρ στην κορυφή. Όσο για το αριστερό άκρο, ο Ισπανός δεν δείχνει να έχει αποφασίσει ακόμα, με την θέση να διεκδικούν Φετφατζίδης και Βλαχοδήμος. Οι δυο παίκτες είναι στα πλάνα του Ισπανού, τους έχει τονίσει πως θα πάρουν ευκαιρίες και περιμένει ανάλογη εικόνα!