Ως το καλοκαίρι ο Μπουγαΐδης

Θοδωρής Βασίλης
Αρνητική απάντηση πήρε ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης στο αίτημά του να επανεξεταστεί η πρόταση της Πάρμα για την απόκτησή του. Η διοίκηση της της ΑΕΚ ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης είναι απαραίτητος για την προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία.

Δεν πρόκειται να αποχωρήσει τον Ιανουάριο από τα Σπάτα ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης. Η ΑΕΚ απέρριψε αρχικά την πρόταση της Πάρμα για δανεισμό του μέχρι το καλοκαίρι και οψιόν αγοράς 200.000 ευρώ. Η ΑΕΚ όμως απάντησε αρνητικά αφού τον θεωρεί απαραίτητο. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής επανήλθε το πρωί της Τρίτης ζητώντας να εξεταστεί ξανά η πρόταση των «παρμέτζι», ενώ εξέφρασε τα παράπονά του για την μεταχείριση που είχε μέχρι στιγμής, αλλά και για την καθυστέρηση στην καταβολή των αποδοχών του.

Η νίκη της ΑΕΚ επί του Πανιωνίου με σκορ 1-0 προσφέρεται σε απόδοση 5.50 στην sportingbet

Από την πλευρά της η διοίκηση ξεκαθάρισε στον παίκτη ότι θεωρείται απαραίτητος και δεν πρόκειται να παραχωρηθεί μέχριο το καλοκαίρι ενώ δεσμεύτηκαν πως το καλοκαίρι υπάρξει συμφέρουσα πρόταση τότε η ΑΕΚ δεν θα σταθεί εμπόδιο, ενώ δσεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμφωνηθεί η πώληση του άμεσα με τον όρο όμως να παραμείνει στα Σπάτα μέχρι το καλοκαίρι.

Επίσης, οι διοικούντες παραδέχτηκαν ότι ο ίδιος είναι από τους πιο αδικημένους της ομάδας και γι αυτό έδωσαν το λόγο ότι θα ξεκινήσουν άμεσα συζητήσεις για αύξηση των αποδοχών του.