«Τώρα να βοηθήσω τη Βέροια»

Gazzetta team
H Oνδούρα συνέτριψε με 8-1 τον Καναδά, με τον Κάρλο Κόστλι της Βέροιας να πετυχαίνει χατ τρικ και να δηλώνει έτοιμος να φτάσει στο 100% για να βοηθήσει τη Βέροια.

Ο Κόστλι πήρε από το χέρι μαζί με τον Μπένγκτσον την Ονδούρα, αφού αμφότεροι πέτυχαν από τρία γκολ και οδήγησαν την ομάδα τους στο εμφατικό 8-1 επί του Καναδά. Ο επιθετικός της Βέροιας, μίλησε στη SportDay για τα τέρματα που πέτυχε και την επιστροφή του στην Ελλάδα.

«Αυτή τη στιγμή είμαι στο 80% με 85% και δουλεύω σκληρά για να φτάσω στο 100% και να βοηθήσω τη Βέροια. Είναι σημαντικό για την ψυχολογία μου το γκολ που πέτυχα, αλλά αυτή είναι η δουλειά μου. Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα. Και οι άνθρωποι και το πρωτάθλημά της. Είναι ανταγωνιστικό και αρκετά δυνατό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 30χρονος φορ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις απειλές που δέχτηκε μέσω twitter πριν το ματς:

«Ήταν ανησυχητικό ό,τι έγινε. Την υπόθεση την έχει αναλάβει η αστυνομία. Δεν γνωρίζω πολλά, ίσως ήθελαν να με φοβίσουν για το ματς με τον Παναμά. Μπήκα στο γήπεδο κι έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, όπως κάνω πάντα».