«Eπιτέλους αισθάνομαι ποδοσφαιριστής»

Gazzetta team
O Γιώργος Κατσικάς δήλωσε έτοιμος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για τον ΠΑΟΚ, τόνισε ότι έπειτα από καιρό... αισθάνεται ποδοσφαιριστής και τόνισε ότι έχει έρθει η στιγμή του δικέφαλου να πάρει το Κύπελλο.

Ο ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός βίωσε την περιπέτεια του Ηρακλή και στη συνέχεια κατέληξε στον ΠΑΟΚ. Με δηλώσεις του στη SportDay από την προετοιμασία του δικέφαλου, μίλησε για τους στόχους και την παρουσία τους στην ομάδα.

Αποσπάσματα της συνέντευξής του:

Για την απόφαση να έρθεις στον ΠΑΟΚ νιώθεις δικαιωμένος;

«Έπειτα από την περιπέτεια του Ηρακλή που υποβιβάστηκε έπρεπε να σκεφτώ τι θα κάνω. Ο μάνατζέρ μου μού πρότεινε τις λύσεις που υπήρχαν και επέλεξα τον ΠΑΟΚ. Όσον αφορά το αν αισθάνομαι δικαιωμένος, πραγματικά θεωρώ ότι εγώ δεν έχω "δείξει" ακόμη και πιστεύω ότι τα καλύτερα έρχονται».

Πώς βιώνεις την πρώτη προετοιμασία σου με τον ΠΑΟΚ;

«Θέλω να πω ότι έπειτα από καιρό αισθάνομαι ποδοσφαιριστής. Είχα 2,5 χρόνια να κάνω προετοιμασία. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί βρίσκομαι σε μία οργανωμένη ομάδα και σε ένα καλό σύνολο ποδοσφαιριστών. Ναι μεν έχουμε πολλούς νέους παίκτες, αλλά αν δουλέψουμε καλά, θα πάμε ακόμη καλύτερα».

Αλήθεια τι θα σε ικανοποιούσε ως επίτευξη του στόχου στο τέλος της χρονιάς;

«Κάθε παίκτης περιμένει το καλύτερο. Στα... πόδια μου είναι να τα καταφέρω».

Γιώργο, όταν είδες να έρχεται ένας Νοτιοαφρικανός στη θέση σου τι σκέφτηκες;

«Ότι θα έχουμε καλό συναγωνισμό. Οτι είναι συμπαίκτης μου, ότι και εκείνος θα βοηθήσει εμένα να ανεβάσω την απόδοσή μου, αλλά και εγώ θα κάνω το ίδιο με αυτόν. Από εκεί και πέρα δεν με αγγίζουν τα άλλα περί ανταγωνισμού. Εγώ θα κάνω την προσπάθειά μου και ο προπονητής θα αποφασίσει ποιοι θα παίζουν».

Τι στόχους πιστεύεις ότι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ αυτή τη νέα σεζόν;

«Στο πρωτάθλημα πρέπει να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται και γιατί όχι να κατακτήσουμε θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στο Γιουρόπα Λιγκ οφείλουμε να μπούμε στους ομίλους και από εκεί και πέρα στο Κύπελλο θεωρώ ότι ήρθε η χρονιά μας για να το κατακτήσουμε».