Μετράνε αντίστροφα στον Λεβαδειακό

Νίκος Τσιώκος
Στον Λεβαδειακό έχουν ξεκινήσει να μετράνε αντίστροφα, καθώς την προσεχή Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν.

Αρκετές είναι οι ομάδες που σιγά-σιγά μπαίνουν στο κλίμα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και αυτό θα ισχύσει από τις επόμενες ημέρες για τον Λεβαδειακό. Παίκτες και τεχνικό τιμ θα συναντηθούν για πρώτη φορά το απόγευμα της Δευτέρας (18:00), όταν είναι προγραμματισμένος ο καθιερωμένος αγιασμός, στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς.

Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση, η οποία θα σημάνει την έναρξη της επόμενης σεζόν για τους Βοιωτούς. Από εκεί και πέρα, σε ό,τι έχει να κάνει με τις μεταγραφές, έχουν ήδη αποκτηθεί οι Παναγιώτης Τσιντώτας, Κρίστιαν Μίγεβιτς, Αλέξανδρος Κασμερίδης, Γιώργος Γεωργίου, ενώ έχουν ανανεώσει οι Δημήτρης Κυριακίδης, Γιώργος Ζησόπουλος, καθώς και ο προπονητής, Γιώργος Παράσχος.

Τέλος, οι Βοιωτοί επιθυμούν την έλευση ξανά του Σουμπίνιο με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, όπως γράψαμε νωρίτερα, τη στιγμή που ο Στέφανο Ναπολεόνι έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στον Ατρόμητο.