Χατ – τρικ Μέσι στη Βραζιλία (vid)

Gazzetta team
Μπορεί να κατηγορούν τον Λιονέλ Μέσι για τις εμφανίσεις του με την Αργεντινή, ωστόσο στο αποψινό φιλικό κόντρα στη Βραζιλία, ο «μάγος» της Μπαρτσελόνα σκόραρε τρεις φορές και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Η Αργεντινή επικράτησε της Βραζιλίας με 4-3 στην φιλική αναμέτρηση στο «MetLife Stadium» του Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ. Αν και ο Μέσι έχει κερδίσει την αναγνώριση όλων φορώντας την φανέλα των Μπλαουκράνα, αρκετοί έχουν υποστηρίξει πως φορώντας το εθνόσημο οι εμφανίσεις του δεν είναι οι αναμενόμενες.

Ο Λιονέλ Μέσι λοιπόν έδωσε απαντήσεις κόντρα στην Βραζιλία, όπου έδωσε ένα μικρό σόου, σημείωσε τρία τέρματα και βοήθησε τα μέγιστα ώστε να πάρει τη νίκη η ομάδα της πατρίδας του μπροστά σε 82.000 θεατές.

Η Σελεσάο ευτύχισε να προηγηθεί με το γκολ του Ρόμουλο στο 23', όμως η απάντηση από τον αστέρα της Μπαρτσελόνα ήταν άμεση που με δύο γρήγορα τέρματα στο 31' και στο 34' έβαλε μπροστά την ομάδα του κάνοντας την ανατροπή στο σκορ.

Η Βραζιλία κατάφερε να στην επανάληψη να ισοφαρίσει σε 2-2 με τον Οσκαρ στο 56' και να πάρει εκ νέου προβάδισμα στο σκορ με τον Χουλκ στο 72', που έκανε το 2-3. Οι Αργεντίνοι όμως δεν τα παράτησαν και με σκόρερ τον Φερνάντες στο 76' έφεραν και πάλι το ματς στα ίσια.

Την νίκη στην Αργεντινή έδωσε ο Λιονέλ Μέσι στο 85', με ένα καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, διαμορφώνοντας το τελικό 4-3. Επομένως, η πρώτη... μάχη μεταξύ Μέσι και Νεϊμάρ βρήκε νικητή τον άσο της Μπαρτσελόνα που πήρε στις πλάτες του την Αργεντινή σαν φυσικός της ηγέτης και έκανε σόου στην Βραζιλιάνικη άμυνα.

Οι συνθέσεις:

Αργεντινή (Σαμπέλα): Ρομέρο, Ζαμπαλέτα, Γκαράι, Ροντρίγκεζ, Φερνάντεζ, Μασεράνο, Γκάγκο, Σόσα (61΄Γκουινάο), Μέσι, Ντι Μαρία (74΄Αγουέρο), Ιγκουαίν (88΄ Λαβέτσι)

Βραζιλία (Μενέσες): Ράφαελ, Μαρσέλο, Ράφαελ (80΄Ντανίλο), Ζουάν, Μπρούνο Ουβίνι, Όσκαρ (60΄Γκιλιάνο), Σάντρο, Ρομούλο (Κασεμίρο), Χουλκ, Νεϊμάρ, Νταμιάο (68΄Πάτο).