Αναβολή για Εργοτέλη, Πανιώνιο

Νίκος Τσιώκος
Αναβολή πήρε η προγραμματισμένη για σήμερα εκδίκαση της καταγγελίας του Εργοτέλη στην Επιτροπή Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ σε βάρος του Πανιωνίου. Την προσεχή Τετάρτη (6/6) ορίστηκε η νέα ημερομηνία.

Εργοτέλης και Πανιώνιος βρίσκονται στα... μαχαίρια, έπειτα από την καταγγελία των κρητικών στην Επιτροπή Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ για παράνομες μεταγραφές των «κυανέρυθρων» και για οφειλές σε παίκτες. Η εκδίκαση αυτής ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, όμως ο σύλλογος του Ηρακλείου πήρε αναβολή. Αυτό έγινε με σκοπό οι άνθρωποι της ομάδας να κερδίσουν χρόνο και να συγκεντρώσουν περισσότερα στοιχεία.

Το αίτημα κατέθεσε ο νομικός εκπρόσωπος του Εργοτέλη στην υπόθεση, Βαγγέλης Χατζηϊωάννου, και το έκανε δεκτός ο Αργύρης Λίβας, που εκπροσωπεί το σύλλογο της Νέας Σμύρνης. Έτσι, η υπόθεση ορίστηκε να εκδικαστεί την προσεχή Τετάρτη (6/6). Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Εργοτέλης διεκδικεί με αυτόν τον τρόπο την παραμονή του στην πρώτη κατηγορία, με δεδομένο ότι η Σούπερ Λιγκ δεν επικύρωσε τη βαθμολογία από τη 12η μέχρι και τη 16η θέση, μεταξύ των οποίων είναι οι δυο ομάδες.