Ολυμπιακοί Αγώνες: Εστειλαν σπίτι του Γερμανό προπονητή της ποδηλασίας για τους «καμηλιέρηδες»

Ολυμπιακοί Αγώνες: Εστειλαν σπίτι του Γερμανό προπονητή της ποδηλασίας για τους «καμηλιέρηδες»

bet365

Ο Πάτρικ Μόστερ έχασε την θέση του προπονητή από την ομάδα ποδηλασίας της Γερμανίας μετά από ρατσιστική αναφορά.

Στο σπίτι του κατέληξε ο προπονητής της ποδηλασίας της Γερμανίας, Πάτρικ Μόστερ.

Ο Μόστερ διώχτηκε κακήν κακώς από την Ολυμπιακή Επιτροπή της χώρας και επιστρέφει στην πατρίδα του μετά από ρατσιστικό σχόλιο που έκανε.

Ο Μόστερ στην προσπάθειά του να εμψυχώσει τον αθλητή του, Νίκιας Αρντ, ανέφερε την φράση «πιάσε τους καμηλιέρηδες» αναφερόμενος στους αντιπάλους του από την Αλγερία και την Ερυθραία.

Το σχόλιο προκάλεσε σάλο στη χώρα και ο Μόστερ απολογήθηκε, χωρίς αυτό όμως να αλλάξει την μοίρα του.

Στην Ολυμπιακή Επιτροπή της Γερμανίας απλά «ευχήθηκαν» να ήταν ειλικρινής η συγνώμη του, αλλά τόνισαν πως δεν έχουν καμία επιείκεια σε τέτοιου είδους συμπεριφορές.

«Το σχόλιό μου ήταν σκληρό και απολογούμαι γι’ αυτό. Η ένταση στον αγώνα είναι μεγάλη. Παρ’ όλα αυτά δεν έπρεπε να κάνω τέτοιο σχόλιο. Δεν ήθελα να μειώσω κανέναν» είπε ο προπονητής στην απολογία του.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.