Survivor: Τραυματίστηκε ο Σάκης Κατσούλης και ανησύχησαν οι συμπαίκτες του

Gazzetta team
Survivor: Τραυματίστηκε ο Σάκης Κατσούλης και ανησύχησαν οι συμπαίκτες του
Τραυματίστηκε ο Σάκης Κατσούλης και ανησύχησε τους πάντες στο Survivor.

Στο επεισόδιο του Survivor την Μεγάλη Τετάρτη (28/4) Σάκης Κατσούλης αισθάνθηκε μια έντονη ενόχληση στο πόδι του, αμέσως μετά το αγώνισμα.

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας αναγκάστηκε να κάτσει στο πάτωμα και αμέσως έτρεξαν οι συμπαίκτες του, αφού τρομοκρατήθηκαν, με τον Σάκη να δείχνει να πονάει αρκετά.

Φυσικά, ανάμεσα σε εκείνους που έτρεξαν ήταν και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Στην συνέχεια ο Σάκης Κατσούλης σηκώθηκε και περπάτησε μέχρι τον πάγκο της κόκκινης ομάδας. «Έχει πρηστεί εδώ πάνω» ανέφερε στον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Ωστόσο, μάλλον δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, αφού το θέμα με τον τραυματισμό του τελείωσε εκεί.

Συγκινημένοι Μπλε και Κόκκινοι με το έπαθλο επικοινωνίας - «Λύγισε» ο Γιώργος Κόρομι

Για ένα μοναδικό έπαθλο διαγωνίστηκαν οι κόκκινοι και οι μπλε.

Ένα έπαθλο επικοινωνίας στο οποίο θα είχαν την ευκαιρία να ακούσουν ηχητικά μηνύματα από τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Ο Γιώργος Κόρομι σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουμε χάσει Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και τώρα Πάσχα. Είναι στιγμές που είσαι μαζί με την οικογένεια σου. Είναι ότι πιο ωραίο. Εδώ οικογένεια μας είναι τα παιδιά, είστε εσείς αλλά είναι και αυτά τα άτομα που έχουμε αφήσει πίσω και μας λείπουν τόσο πολύ. Κάθε χρόνο είναι δίπλα μου, ζούμε τις στιγμές αυτές μαζί και φέτος δεν τις ζω και μου έχουν λείψει πολύ όπως νομίζω σε όλους. Μετά από σχεδόν πέντε μήνες καταλαβαίνεις πόσο σημαντικά είναι αυτά και πόσο σου λείπουν», είπε ο παίκτης της μπλε ομάδας ξέσπασε σε κλάματα για να τον ακολουθήσει αμέσως μετά και ο Τριαντάφυλλος.

«Τελικά δεν είχα κάνει λάθος για τον Κόρο πως είναι ευαίσθητος. Είναι η δεύτερη φορά που τον βλέπω γιατί έκλαψε και για το παιδί μου μια φορά», είπε ο τραγουδιστής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ