360 Live Event: Αλέξης Σπυρόπουλος, «Τα διαμάντια είναι παντοτινά»

Gazzetta team
360 Live Event: Αλέξης Σπυρόπουλος, «Τα διαμάντια είναι παντοτινά»
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και οι Εκδόσεις Sportbook οργανώνουν ένα σημαντικό online event την Τρίτη 30 Μαρτίου, στις 4 το απόγευμα, παρουσιάζοντας το βιβλίο «Τα διαμάντια είναι παντοτινά», με την υπογραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου.

Ένα ακόμη εξαιρετικό Live Event διοργανώνει το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360. Aυτή τη φορά την τιμητική τους έχουν το ποδόσφαιρο και τα διαμάντια του… Και πιο συγκεκριμένα τα διαμάντια που ανακάλυψε ο Αλέξης Σπυρόπουλος, στη διάρκεια της πολυετούς ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο!

Ο αναγνωρισμένος δημοσιογράφος θα μας μιλήσει για τη συλλογή των στιγμών, που συνθέτουν το περιεχόμενο του βιβλίου του και ο ερευνητής - επιμελητής Μιχάλης Παπαδάκης θα παρουσιάσει το χρονικό της έρευνας και επιμέλειας του βιβλίου.

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι στο open event: Αλέξης Σπυρόπουλος "Τα διαμάντια είναι παντοτινά" είναι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές και Πρωταθλητές Ευρώπης 2004 Ντέμης Νικολαΐδης, Νίκος Νταμπίζας και Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ενώ οικοδεσπότης και συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο Χρήστος Κιούσης.

Το βιβλίο εκδόσεων Sportbook αποτελεί το ανθολόγιο των άρθρων του Αλέξη Σπυρόπουλου, άρθρα που αποτελούν τον ιδανικότερο καθρέφτη της ποδοσφαιρικής ιστορίας.

«Οι δημοσιογράφοι μοιάζουν με τους αρχαιολόγους», συνηθίζει να λέει, μιας και τον χαρακτηρίζει αυτή η μανία του να σκάβεις για να βρίσκεις! Η συνήθεια της συλλογής άχρηστων πληροφοριών τον γοητεύει, δεν πετάει τίποτα. Κι ύστερα τα αξιολογεί όλα αυτά περίπου, όπως οι αρχαιολόγοι!

Η συλλογή και η επιμέλεια των άρθρων έγινε από τον Μιχάλη Παπαδάκη, ο οποίος με υπομονή και επιμονή αποδελτίωσε όλα τα άρθρα του Αλέξη Σπυρόπουλου, με το τελικό αποτέλεσμα να δικαιώνει τόσο τον συγγραφέα όσο και τον επιμελητή.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 με πολλή χαρά θα φιλοξενήσει τις εξέχουσες προσωπικότητες, που έχουν αφήσει το στίγμα τους στον αθλητισμό και θα «φωτίσει» πτυχές, μέσα από την προσωπική ματιά του Αλέξη Σπυρόπουλου προσκαλώντας το κοινό να παρακολουθήσει το μοναδικό Live Event!

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το official page www.facebook.com/iekdelta360

Δείτε το video teaser: