Survivor: Τσακώθηκαν Μπόγδανος και Νίκος, «είσαι φίδι, χέλι και γλίτσας» (vid)

Gazzetta team
Survivor: Τσακώθηκαν Μπόγδανος και Νίκος, «είσαι φίδι, χέλι και γλίτσας» (vid)
Ένταση υπήρξε ανάμεσα σε Μπόγδανο και Νίκο στο Survivor με τον Τριαντάφυλλο να προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα.

Οι εντάσεις στο Survivor δεν έχουν τελειωμό, αφού οι καυγάδες συνεχίζονται με... αμείωτο ρυθμό, ενώ συνεχώς οι περισσότεροι παίκτες έρχονται σε αντιπαραθέσεις.

Ο Ηλίας Μπόγδανος, που μέχρι σήμερα ήταν στους ήρεμους παίκτες και δεν δημιουργούσε εντάσεις, ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με τον Νίκο, κυρίως για τα «γαλλικά» του μετά την ήττα στο αγώνισμα αλλά και για την αποχώρηση της Ανθής, η οποία -όπως φαίνεται- θα συνεχίσει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο ριάλιτι επιβίωσης κι ας απουσιάζει από εκεί.

Έτσι μιλώντας για την Ανθή ο Ηλίας ανέφερε πως η Μπλε ομάδα ικανοποιήθηκε από την αποχώρησή της με τον Νίκο να του απαντά πως μάλλον οι Κόκκινοι χάρηκαν περισσότερο, με τα αίματα να... «ανάβουν».

Στην συνέχεια ο Νίκος είπε στον Ηλία «Εσύ έβριζες κάτι σπίτια στο αγώνισμα...» για να πάρει την απάντηση: «το δικό μου σπίτι έβριζα. Χάσαμε, νευρίασα και έβρισα, κάτι λογικό. Είσαι φοβερός, τρομερός. Τα πας από εδώ, τα πας από εκεί, έχεις ταλέντο στο να ελίσσεσαι...».

Τότε ο Νίκος του είπε: «Ακόμα και ο Τριαντάφυλλος το ξέρει, γελάει με σένα...» με τον τραγουδιστή να ρωτάει έκπληκτος «εγώ τι έκανα;».

Ο Ηλίας Μπόγδανος απασφάλισε και απάντησε: «Ξαναλέω, είσαι τρομερός. Φίδι μέσα, ωραίο, γλιστράς και το λες όλο όπως θες. Είσαι όλα τα γλιτσερά, έτσι».

«Σταματήστε ρε να παίξουμε...», είπε ο Τριαντάφυλλος.

«Θα είμαι γραφικός αν πω ότι γυρνάει την μπιφτέκα...», απάντησε ο Νίκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ