Survivor: Η Σαλαγκούδη «μανούριασε» με τον Λιανό στο συμβούλιο του νησιού (vid)

Gazzetta team
Όλα τα είχε το συμβούλιο του νησιού στον Survivor: ένταση, αντιπάθειες, προσβολές και κλάματα. Ακόμα και μια μικρή «μανούρα» ανάμεσα στην Ανθή Σαλαγκούδη και τον Γιώργο Λιανό.

Πανικός επικράτησε σε ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor, αφού όλοι είναι τσακωμένοι με όλους.

Εκτός από το γεγονός ότι όλοι είναι τσακωμένοι με όλους και συνεχώς φωνάζουν, αλληλοκατηγορούνται και δημιουργούν ίντριγκες, στο επεισόδιο της Δευτέρας (22/2) η Ανθή Σαλαγκούδη «μανούριασε» με τον Γιώργο Λιανό.

Συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος αναφερόταν στην Ανθή Σαλαγκούδη και όσα της καταλογίζει και μίλησαν και άλλοι συμπαίκτες τους όταν εκείνη εκνευρισμένη είπε «Δεν μπορώ να το κάνω αυτό ρε Γιώργο, θα φύγω. Δεν μπορώ να έχω έναν Τριαντάφυλλο να ζητάει απόψεις άλλων. Έχει πει τόσα ψέματα και δεν μου δίνετε τον λόγο…».

Τότε ο Γιώργος Λιανός της απάντησε «Ανθή μισό λεπτό, γιατί νομίζω ότι επιτίθεσαι σε μένα αυτή την στιγμή και δεν είναι καθόλου σωστό. Ανοίξαμε μια συζήτηση που έχει να κάνει με έσενα και τον Τριαντάφυλλο. Ανοίξαν στην πορεία άλλα τρία-τέσσερα θέματα. Εγώ παρακολουθώ να πέφτει ένα ντόμινο. Έχεις τοποθετηθεί και ο λόγος θα έρθει σε σένα…».

«Με συγχωρείς δεν ήταν προσωπική επίθεση για σένα…», του απάντησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ