Viewsonic VA3456-MHDJ, το μόνιτορ για όλες τις δουλειές γραφείου

Viewsonic VA3456-MHDJ, το μόνιτορ για όλες τις δουλειές γραφείου
H νέα πρόταση της εταιρείας που καταφέρνει να ξεχωρίσει.

Οι μεγάλες οθόνες γραφείου είναι πλέον τάση και ολοένα και περισσότερος κόσμος τις χρησιμοποιεί για να μπορεί να φέρει εις πέρας τις υποχρεώσεις του σε καθημερινή βάση. Η χρήση πολλαπλών εφαρμογών ταυτόχρονα, αλλά και τα πολλά αρχεία που πρέπει να είναι ανοιχτά, κάνουν την ανάγκη ενός μεγάλου μόνιτορ σχεδόν τεράστια. Αυτήν την κατηγορία καταναλωτών έρχεται να καλύψει η ViewSonic με το VA3456-MHDJ, ένα μόνιτορ 34 ιντσών με ανάλυση WQHD (3440x1440 pixels, αναλογία πλευρών 21:9) και panel SuperClear IPS.

Όπως τονίζει και ο κατασκευαστής, η οθόνη προσφέρει 35% μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας από ένα απλό Full HD monitor, ενώ ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό της είναι και η σχετικά μεγάλη γωνία θέασης, αφού μπορείτε να απολαύσετε τα πάντα από σχεδόν 178 μοίρες.

Για όσους θέλουν να απολαύσουν και γραφικά και videos υψηλής ανάλυσης και με την υποστήριξη τεχνολογιών όπως το HDR, η οθόνη είναι συμβατή με το HDR10 για να έχετε όλο το φάσμα αντιθέσεων, έτσι όπως θέλει να το αποδώσει ο δημιουργός του περιεχομένου.

Για την ομαλότερη απόδοση της κίνησης, η οθόνη υποστηρίζει το Adaptive Sync, έτσι ώστε να μην εμφανίζει ίχνη και το γνωστό ghosting και να μην «σπάει» η ροή της εικόνας, ενώ και τα ειδικά φίλτρα της κάνουν τη θέαση ακόμη πιο ομαλή. Για να προσφέρει μάλιστα και την μεγαλύτερη δυνατή επιφάνεια, ο κατασκευαστής έχει εφαρμόσει πολύ μικρά πλαίσια που την κρατάνε και σε χαμηλά επίπεδα όγκου.

Η βάση της ανεβαίνει και κατεβαίνει κατά 100 χιλιοστά, ενώ τη βοηθάει να περιστραφεί και σε 360 μοίρες. Με τα διπλά ηχεία μπορεί να εξυπηρετήσει ακόμη και αυτούς που δεν έχουν ένα σχετικό σύστημα στον υπολογιστή τους. Τέλος, προσφέρει μια σειρά από επιλογές για τα της σύνδεσης, αφού υποστηρίζει εισόδους HDMI και DisplayPort.