Το Ratchet & Clank: Rift Apart είναι το πρώτο must-have next-gen videogame!

Παύλος Παπαπαύλου
Το Ratchet & Clank: Rift Apart είναι το πρώτο must-have next-gen videogame!
Απίστευτη δουλειά από την Insomniac Games στο επερχόμενο PS5 videogame.

Sony Interactive Entertainment και Insomniac Games παρουσίασαν τα ξημερώματα ένα νέο gameplay video για το Ratchet & Clank: Rift Apart και φαίνεται πως πλέον έχουμε μπροστά μας -ξεκάθαρα- το πρώτο must-have next-gen videogame.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για το PS5 και μετά από ένα εξάμηνο αρκετά «χλιαρών» κυκλοφοριών για τις κονσόλες επόμενης γενιάς, φαίνεται πως πλέον έχουμε μπροστά μας ένα τίτλο που δεν πρέπει να λείπει από καμία συλλογή.

Το παιχνίδι εκμεταλλεύεται την ταχύτατη ανάγνωση και επεξεργασία δεδομένων από το σκληρό δίσκο της κονσόλας και προσφέρει φρενήρη ρυθμό, αλλά και ταχύτατη εναλλαγή ανάμεσα στους κόσμους, με τη μετάβαση από τον ένα στον άλλο να διαρκεί σχεδόν 1 δευτερόλεπτο!

Το παιχνίδι θα προσφέρει ανάλυση 4K με HDR, χρήση των adaptive triggers και αξιοποίηση του haptic feedback στο χειριστήριο DualSense, αλλά και εκμετάλλευση του Tempest 3D AudioTech για μοναδικές επιδόσεις στα του ήχου.

Δείτε το νέο trailer του παιχνιδιού στη συνέχεια και αναμείνατε για την κυκλοφορία του Ratchet & Clank: Rift Apart στο PS5 στις 11 Ιουνίου. Το παιχνίδι μάλιστα θα κυκλοφορήσει και στα ελληνικά και μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για το θέμα εδώ.