Cyber Week με εκπτώσεις έως 95% σε Windows 10 και Office

Gazzetta team
Ώρα για αναβάθμιση με απίθανες προσφορές που δεν χάνονται!

Mπορεί η Βlack Friday να ανήκει πια στο παρελθόν, ωστόσο οι μεγάλες εκπτώσεις δεν τελείωσαν ακόμα. Παραδοσιακά, η Cyber Week που ακολουθεί αποτελεί ιδανική περίοδο για να επωφεληθούμε από τις υπερπροσφορές που γίνονται online και αφορούν συνήθως προϊόντα τεχνολογίας.

Πρόκειται με άλλα λόγια για την αγαπημένη εβδομάδα των tech freaks και όχι μόνο. Γιατί η αναβάθμιση του υπολογιστή μας αφορά όλους και δεν υπάρχει καταλληλότερη περίοδος από αυτή που διανύουμε τώρα για να αποκτήσουμε το λογισμικό που θέλουμε.

Στο Godeal24.com μπορεί κανείς να βρει τα καλύτερα λογισμικά της αγοράς. Αυτή την εβδομάδα οι εκπτώσεις αγγίζουν το εξωπραγματικό 95% στο πλαίσιο του Cyber Week Super Sale και όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για προσφορές περιορισμένου χρόνου που δεν χάνονται!

Πιο συγκεκριμένα:

Παράλληλα, με το κουπόνι «SINLE50» θα έχετε έκπτωση 50% στα εξής:

Για όσους ενδιαφέρονται για κάποιο πακέτο, μπορούν με το κουπόνι «SINLE62» να αποκτήσουν σε εκπληκτικές τιμές τα εξής:

Ακολουθούν μερικές ακόμα ενδεικτικές προσφορές για το σπίτι και το γραφείο με το κουπόνι «SINLE55»

Σχετικά με το Godeal24.com

Το Godeal24.com είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες διαδικτυακές πλατφόρμες πώλησης λογισμικού και αδειών χρήσης σε ασυναγώνιστες τιμές και προσφέρει γρήγορη παράδοση μέσω e-mail.

Μπορείτε να επικοινωνήστε με την εταιρεία οποιαδήποτε στιγμή πριν ή μετά την παραγγελία μέσω email στο service@godeal24.com και η ομάδα υποστήριξης θα φροντίσει το αίτημά σας το συντομότερο δυνατό.