Ηοt summer deal: Αποκτήστε τα Windows 10 εντελώς δωρεάν

Gazzetta team
Ηοt summer deal: Αποκτήστε τα Windows 10 εντελώς δωρεάν
Eάν σκοπεύετε να αναβαθμίσετε το λογισμικό του υπολογιστή σας, δεν πρέπει να χάσετε αυτήν την ευκαιρία.

Είναι γνωστό ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αναβαθμίσει κανείς το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή του σε Windows 10. Από την ευχρηστία και τις ενσωματωμένες εφαρμογές, μέχρι την ασφάλεια που διαθέτει, πρόκειται με διαφορά για το καλύτερο λειτουργικό σύστημα της Microsoft.

Αν δεν έχετε πειστεί ακόμα, το KeysWorlds.com είναι εδώ για να σας δώσει έναν ακόμα λόγο να το πάρετε επιτέλους απόφαση. Από σήμερα και για μία μόνο εβδομάδα, αγοράζοντας το MS Office (2016/2019) ή το MS Office 365 Pro Plus με έκπτωση που αγγίζει το 50%, θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε και τα Windows 10 εντελώς δωρεάν!

Αναλυτικά:

Έκπτωση 50% στο MS Office και στα πακέτα Windows + Office

Εξασφαλίστε έκπτωση 50% στην αγορά του MS Office ή των πακέτων Windows & Office χρησιμοποιώντας τον κωδικό κουπονιού «OFSI50».

Αναλυτικά:

Έκπτωση 35% σε όλα τα MS Office και τα Windows

Επωφεληθείτε από την έκπτωση 35% σε όλα τα κλειδιά των MS OFFICE & Windows χρησιμοποιώντας τον κωδικό κουπονιού «KWLE38» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας (Check Out). Προσοχή, ο κωδικός θα παραμείνει ενεργός για περιορισμένο χρονικό διάστημα!

Αναλυτικά:

Οι παραπάνω προσφορές ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα και πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του φετινού Mid-Year Sale, γι αυτό λοιπόν φροντίστε να μην τις χάσετε!

Keysworlds: Εύκολη αγορά, ακόμη πιο εύκολη πληρωμή

To Keysworlds.com είναι ένα online κατάστημα με smartphones, software, και διάφορα αξεσουάρ, το οποίο προσφέρει ποιοτικά προϊόντα στις χαμηλότερες δυνατές τιμές για όλες τις χώρες του κόσμου. Προσφέρει εξαιρετική εξυπηρέτηση χάρις στο αυτοματοποιημένο σύστημα που σας στέλνει το κλειδί που έχετε αγοράσει μέσα σε λίγα μόλις λεπτά στο email σας. Εάν δεν λάβετε άμεσα το κλειδί σας, ρίξτε μια ματιά στο φάκελο Spam ή επικοινωνήστε απευθείας με την εξυπηρέτηση πελατών του καταστήματος στο [email protected].