Πώς θα αγοράσεις φθηνότερα το Samsung Galaxy A9: το 1ο smartphone με τετραπλή κάμερα

Gazzetta team
Απόκτησε το νέο Samsung Galaxy A9 φθηνότερα, με τη νέα υπηρεσία «Bring to Save» στα καταστήματα WIND!

Πόσα smartphone έχετε αγοράσει τα τελευταία έξι χρόνια; Σίγουρα, ένα κάθε χρόνο. Σωστά; Σωστά. Άλλωστε, τόσα καινούργια μοντέλα βγαίνουν, πιο εξελιγμένα από τα προηγούμενα, πιο όμορφα, πιο λειτουργικά και είναι σχεδόν αδύνατο να αντισταθείτε. Όπως και εμείς, φυσικά.

Τώρα όμως, ήρθε η ώρα να βρούμε το λιμάνι μας όσον αφορά το πιο τέλειο smartphone. Ναι, για το Samsung Galaxy A9 μιλάμε, το πρώτο smartphone στον κόσμο που διαθέτει τετραπλή κάμερα στην πίσω όψη!

Χαρακτηριστικά που κάνουν το Galaxy A9 τρομερά απολαυστικό

Αν υπάρχει ένας λόγος που θέλουμε να βγάζουμε τέλειες φωτογραφίες, αυτός είναι για να κρατάμε ζωντανές τις αναμνήσεις μας. Το έξυπνο σύστημα φωτογράφισης παρέχει τετραπλή λειτουργικότητα για οποιαδήποτε περίσταση, ενώ με την υπερ - ευρυγώνια, τηλεφωτογραφική, κύρια κάμερα των 24 MP έχετε την σιγουριά να τραβάτε φωτογραφίες σε οποιαδήποτε περίσταση.

Ακόμα, πρόκειται για ένα Smartphone που ο κομψός και ξεχωριστός σχεδιασμός του Galaxy A9 το καθιστά άνετο στο κράτημα και μοντέρνο στην όψη. Το υψηλής ποιότητας τρισδιάστατο πίσω περίβλημα από γυαλί διατίθεται σε μαύρο, τιρκουάζ και ροζ, συνδυάζοντας ομοιόμορφα την κομψότητα με τη λειτουργικότητα.

Βασικά, μιλάμε για ένα κινητό που σας επιτρέπει να γίνετε ένα με αυτό που βλέπετε. Το Galaxy A9 διαθέτει εκπληκτική οθόνη, χωρίς όρια, διαστάσεων 6,3 ιντσών FHD+ Super AMOLED, η οποία δημιουργεί πιο έντονη αντίθεση και πιο δυναμικά χρώματα για μια καθηλωτική οπτική εμπειρία. Πιστέψετε μας, ο κόσμος δεν φαινόταν ποτέ πιο ζωντανός μέσα από την οθόνη σας!

Και αν είσαι από τους τύπους που κουβαλάς μαζί σου τόνους μουσικής του αγαπημένου σου συγκροτήματος ή τόνους επεισοδίων των αγαπημένων σου σειρών ή θες εκατοντάδες φωτογραφίες και βίντεο από κάθε σου στιγμή, το Galaxy A9 σου δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσεις ακόμα περισσότερα αρχεία. Διαθέτει 128 GB εσωτερικής μνήμης για αποθήκευση όλων των αρχείων σου και εύκολη πρόσβαση. Επιπλέον, έχεις τη δυνατότητα επέκτασης του αποθηκευτικού χώρου έως 512 GB χάρη στην κάρτα microSD.

Πόσο κοστίζει και από πού μπορείς να το προμηθευτείς

Η αλήθεια είναι ότι όταν ακούσεις πόσο κοστίζει, ίσως νιώσεις κάπως. 599 ευρώ είναι αυτά. Αλλά, μην αγχώνεσαι! Υπάρχει τρόπος να το πάρεις σε πιο χαμηλή τιμή!

Διάβασε τι πρέπει να κάνεις. Θα επισκεφτείς ένα κατάστημα WIND και με τη νέα υπηρεσία «Bring to Save» μπορείς να το πάρεις φθηνότερα. Απλώς επιστρέφεις την παλιά σου συσκευή, οι άνθρωποι τηςWIND θα την εκτιμήσουν και θα αφαιρέσουν την αξία της από την τιμή του εκπληκτικού Samsung Galaxy A9! Έλα, πες αλήθεια, δεν περίμενες κάτι τόσο καλό!

Για αυτό, μην χάνεις χρόνο! Πήγαινε σήμερα κιόλας σε ένα κατάστημα WIND, δοκίμασε την υπηρεσία «Bring to Save» και απόκτησε φθηνότερα το Samsung Galaxy A9. Επιπλέον, μπορείς να αξιοποιήσεις την επιλογή των άτοκων δόσεων που προσφέρουν τα καταστήματα WIND και να μοιράσεις το κόστος της αγοράς σε έως και 36 άτοκες δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

Στα καταστήματα WIND, το Samsung Galaxy A9 είναι διαθέσιμο στα 128 GB όπως επίσης και σε τρία εντυπωσιακά χρώματα (μαύρο, μπλε και ροζ).