Αντάλλαξε δύο καφάσια μπύρες με σπάνιο πρόβατο - «μονόκερο» για να το σώσει από το σφαγείο (pics)

Αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι του ώστε να γλυτώσει από το σφαγείο ένα σπανιότατο πρόβατο με ένα μονό κέρατο εμφανίστηκε ο κτηνοτρόφος Μίκαελ Φόστερ, όταν αντιλήφθηκε ότι η μοίρα του πανέμορφου ζώου ήταν προδιαγεγραμμένη.

Ο Αυστραλός επαγγελματίας μαγεύτηκε από την εικόνα του προβάτου - μονόκερου, όταν επισκέφθηκε το ράντσο ενός συναδέλφου του στην Νότιο Αυστραλία κι έβαλε σα στόχο ζωής να σώσει το πανέμορφο ζώο από την προδιαγεγραμμένη μοίρα του, που δεν ήταν άλλη από το σφαγείο.

Έτσι, αφού έβαλε κάτω τα δεδομένα που είχε στα χέρια του, αποφάσισε να προσφέρει στον ιδιοκτήτη του ζώου, μία συμφωνία που θα ήταν πολύ δύσκολο να αρνηθεί...

Και όχι, τα χρήματα δεν αποτελούσαν κομμάτι της, καθώς ο Φόστερ είχε ένα πολύ γερό χαρτί κρυμμένο στα μανίκια του, που δεν ήταν άλλο από την μπύρα...

Πιο συγκεκριμένα, ο Φόστερ εκτός από κτηνοτροφική μονάδα, διαθέτει και μία μικρή ζυθοποιία, η οποία χαρακτηρίζεται ως μία από τις καλύτερες στην χώρα της Ωκεανίας, γεγονός που τον ώθησε στο να προσφέρει στον ιδιοκτήτη του «μονόκερου» δύο κιβώτια με μπύρες με αντάλλαγμα να του χαρίσει το πρόβατο.

Αρχικά, ο ιδιοκτήτης του ζώου εμφανίστηκε σκεπτικός, όμως η προσφορά του Φόστερ ήταν πολύ «δυνατή» για την αρνηθεί κάποιος, με τον πανευτυχή κτηνοτρόφο να οδηγεί στο δικό του ράντσο το σπανιότατο ζώο, όπου και θα ζήσει ήρεμα τα υπόλοιπα χρόνια του.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk.