Μπιμπίλας: «Με την Αννίτα Πάνια δεν έχω κανένα πρόβλημα» (vid)

Gazzetta team
Μπιμπίλας: «Με την Αννίτα Πάνια δεν έχω κανένα πρόβλημα» (vid)
Για την «κόντρα» που είχε μια μέρα πριν ο Σπύρος Μπιμπίλας με την Αννίτα Πάνια, η οποία επεκτάθηκε και στον αέρα του «Αννίτα Κοίτα», μίλησε ο ηθοποιός.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε σήμερα (14/3) στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δεν γίνεται», για την «κόντρα» που είχε μια ημέρα πριν με την Αννίτα Πάνια και θέλησε να δώσει τέλος στη συγκεκριμένη ιστορία.

Σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έχω αρνηθεί να βγω ούτε στη μικρότερη των εκπομπών και στον μικρότερο ραδιοφωνικό σταθμό της Ελλάδας. Έχω καταναλώσει πάρα πολύ πολύτιμο χρόνο για όλες αυτές τις εκπομπές, έχω κατηγορηθεί μάλιστα ότι έχω εθισμό προς τις εκπομπές, δεν έχω κανέναν εθισμό απλά πρέπει με σοβαρό τρόπο να διευκρινίζουμε ορισμένα πράγματα που αφορούν στο σωματείο μας. Δεν έχουμε τρελαθεί να είμαστε συνεχώς στις εκπομπές».

«Δεν έχω καμία τρέλα να είμαι σε εκπομπές για να αυτοδιαφημιστώ και αυτό πρέπει να διευκρινιστεί. Με την Αννίτα δεν έχω κανένα πρόβλημα, την γνωρίζω από 18 χρονών και είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα με πάρα πολύ χιούμορ και εξυπνάδα» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

«Φυσικά και θα ξαναπάω στην εκπομπή της γιατί κάθε εκπομπής τον χρόνο τον χρησιμοποιώ με έξυπνο τρόπο για να περνάω τις γραμμές των ηθοποιών», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ