Πολίτες γιούχαραν Κοντονή - Τζάκρη στα Γιαννιτσά (vid)

Gazzetta team
Πολίτες γιούχαραν Κοντονή - Τζάκρη στα Γιαννιτσά (vid)
Αποδέκτες αποδοκιμασιών έγιναν τα δύο κυβερνητικά στελέχη κατά τη διάρκεια επίσκεψής τους στην πόλη της Μακεδονίας.

Ο Σταύρος Κοντονής και η Θεοδώρα Τζάκρη έγιναν στόχος αποδοκιμασιών έξω από το ειρηνοδικείο Γιαννιτσών.

Τα γιουχαΐσματα τα δέχθηκαν ο υπουργός Δικαιοσύνης και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατά την επίσκεψή τους στην Εισαγγελία.

Την στιγμή που αποχωρούσαν από το κτήριο όπου στεγάζεται η Εισαγγελία και το Ειρηνοδικείο Γιαννιτσών, κόσμος που ήταν σε εκείνο το σημείο, άρχισε να τους γιουχάρει και να τους αποκαλεί «προδότες».

Τη Δευτέρα, αποδοκίμασαν την υπουργό Πολιτισμού και βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Έλενα Κουντουρά, κατά τη διάρκεια εγκαινίων γραφείων του κόμματος στα Χανιά. Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν «προδότες» και οι αστυνομικοί φυγάδευσαν την κ. Κουντουρά και μέλη των ΑΝΕΛ.

ΣΥΡΙΖΑ: «Μεμονωμένοι ακροδεξιοί και στελέχη της ΝΔ»

«Οι δήθεν αυθόρμητες αποδοκιμασίες από πολίτες σε υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι παρά στημένα επεισόδια από μεμονωμένα ακροδεξιά στοιχεία, και με τη συμμετοχή στελεχών της ΝΔ», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις αποδοκιμασίες από ομάδα ατόμων σε βάρος του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή σήμερα στα Γιαννιτσά κατά την έξοδό του από το Ειρηνοδικείο της πόλης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει ότι «πρόκειται για περιθωριακές ενέργειες, και ως τέτοιες τις αντιμετωπίζουμε».

Τονίζει ότι «πλέον, ο κ. Μητσοτάκης πορεύεται στα επικίνδυνα μονοπάτια της ακροδεξιάς και της πατριδοκαπηλίας, και απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από την Κεντροδεξιά» και σημειώνει:

«Οι εμφυλιοπολεμικές κραυγές του δεν μπορούν να διχάσουν τον ελληνικό λαό».

Τζάκρη: «Show από μια χούφτα Χρυσαυγίτες και προβεβλημένα στελέχη της ΝΔ στα Γιαννιτσά»

«Είναι προφανές ότι η ΝΔ έχει καταστεί πολιτικός όμηρος για λόγους εσωτερικής πολιτικής ενότητας της ακροδεξιάς εσωκομματικής της πτέρυγας, και μάλιστα πλέον συμπράττει και πολιτικά σε οργανωμένες επιθέσεις με τη Χρυσή Αυγή», αναφέρει η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, για τις αποδοκιμασίες από ομάδα ατόμων σε βάρος του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή και της ίδιας, σήμερα στα Γιαννιτσά έξω από το Ειρηνοδικείο της πόλης.

Τονίζει συγκεκριμένα πως «το show που δόθηκε από μια χούφτα χρυσαυγίτες και προβεβλημένα στελέχη της ΝΔ στα Γιαννιτσά, με επικεφαλής τον πρώην υπεύθυνο οργανωτικού της περιφερειακής οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας της Νέας Δημοκρατίας, Ηλία Πλιόγκα, καταδεικνύει την πολιτική υποκρισία της ΝΔ, που στα λόγια υποστηρίζει τον πολιτικό φιλελευθερισμό, ενώ στο πεδίο της πραγματικής πολιτικής έχει σφιχταγκαλιαστεί με τις ακροδεξιές φασιστικές πολιτικές της Χρυσής Αυγής».