YouTuber έφτιαξε «όπλο» που εκτοξεύει και δένει μάσκες στα πρόσωπα όσων δεν φορούν (vid)

Gazzetta team
YouTuber έφτιαξε «όπλο» που εκτοξεύει και δένει μάσκες στα πρόσωπα όσων δεν φορούν (vid)
​Ένας τύπος βρήκε τη λύση στο πρόβλημα με όσους δεν φορούν μάσκα, φτιάχνοντας ένα «όπλο» που τις εκτοξεύει -και τις δένει- στα πρόσωπά τους!

Να η λύση...

Ένας τρομερός τύπος, ονόματι Allen Pan, λάτρης της μηχανικής, έφτιαξε έναν υδραυλικό εκτοξευτήρα μασκών που, όχι μόνο πετά, αλλά δένει τις μάσκες στα πρόσωπα των περαστικών -που δεν φορούν!

«Υπάρχουν πάρα πολλοί έξυπνοι άνθρωποι εκεί έξω που έχουν φτιάξει καλά βίντεο. Αν αυτά μπορούσαν να έχουν επηρεάσει κόσμο, θα το είχαν κάνει μέχρι τώρα».

«Νιώθω ότι οι άνθρωποι απλώς δεν φορούν μάσκες. Και θα έπρεπε! Οπότε τι θα κάνουμε για αυτό; Τι θα κάνω εγώ για αυτό;», αναρωτήθηκε στο κανάλι του Sufficiently Advanced, παρουσιάζοντας αυτό το «όπλο», που στοχεύει με λέιζερ στα πρόσωπα και εκτοξεύει με αρκετή ακρίβεια απλές μάσκες προστασίας.

Η μάσκα εκτοξεύεται χάρη στο πεπιεσμένο διοξείδιο του άνθρακα που απελευθερώνεται σε έναν σωληνοειδή αγωγό. Τοποθετείται στο άκρο του σωλήνα και στα κομμένα λαστιχάκια της κρέμονται μαγνήτες, που αφού περάσουν στο πίσω μέρος του κεφαλιού, δένονται και κολλούν μεταξύ τους.

Το βίντεο με τις δοκιμές είναι απλά φανταστικό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...