MasterChef: «Να ξεπλύνει το βρώμικο στόμα της», η Μαρία έσταξε φαρμάκι για την Μάρλεν (vid)

Gazzetta team
Οι «κόντρες» ανάμεσα στους παίκτες του MasterChef δεν έχουν τελειωμό. Στο επεισόδιο της Δευτέρας (4/5) Μάρλεν και Μαρία εξέφρασαν τις απόψεις που έχουν η μία για την άλλη.

Συνεχίζονται οι «διαμάχες» στο MasterChef και όχι μόνο οι μαγειρικές. Κάποιοι παίκτες μόνο ευχάριστη ατμόσφαιρα δεν είναι, ενώ οι «φαρμακερές» ατάκες διαδέχονται η μία την άλλη.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (4/5) η Μάρλεν Γρυντάκη, ήταν η νικήτρια του Mystery Box.

Οπότε μοιράζοντας τα υλικά για το τεστ δημιουργικότητας, κατηγόρησε τη Μαρία Μπέη ότι παίζει βρώμικα και με στρατηγική, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Παίρνω το αίμα μου πίσω γι’ αυτό που έκανε με τον Γιώργο και τον Κωστάκη και ο δεύτερος λόγος είναι ότι παίζει πολύ βρώμικα η Μαρία κι ας τη βλέπετε τόσο χαριτωμένη», είπε η Μάρλεν.

Η Μαρία απάντησε σε αυτό λέγοντας: «Μπορώ να απαντήσω τώρα; Αυτό που έγινε με τον Γιώργο και τον Κωστάκη, μπορούν τα παιδιά κάλλιστα, αφού δεν είναι εδώ ο Κώστας μπορεί να το κάνει ο Γιώργος. Αυτό έγινε όταν έλειπες από το παιχνίδι. Οπότε η πρώτη σου δικαιολογία, άκυρο. Η δεύτερη ότι παίζω βρώμικα… τι παίζω βρώμικα; Τελοσπάντων ήμουν σίγουρη ότι θα μου δώσεις τα υλικά. Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ».

«Θα μιλήσει η Μάρλεν σε μένα για βρωμιά. Την επόμενη φορά που θα μιλάει για μένα θα ξεπλύνει το βρώμικο στόμα της και μετά θα μιλήσει. Θα με δει εμένα καλά η Μάρλεν από αύριο, για να δει πραγματικά τι πάει να πει στρατηγική», ανέφερε στην κάμερα η παίκτρια.