Επίσημες θήκες και skins της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποκλειστικά μέσω της υπηρεσίας G-Tattoo του ΓΕΡΜΑΝΟΥ

Gazzetta team
Ήρθε η ώρα να ντύσεις τα gadgets σου στα χρώματα της αγαπημένης σου ομάδας.

Είσαι Παναθηναϊκός στην καρδιά και στο μυαλό; Τώρα ήρθε η ώρα να γίνεις Παναθηναϊκός και στο κινητό, το tablet και τα υπόλοιπα gadgets σου. Για να το πετύχεις το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία G-Tattoo του ΓΕΡΜΑΝΟΥ.

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ χάρη στην επίσημη συνεργασία του με την ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις θήκες για το smartphone σου και miniskins (πρόκειται για ειδικά αυτοκόλλητα εκτυπωμένα με οικολογικά μελάνια, υψηλής ποιότητας, τα οποία τοποθετούνται πολύ εύκολα και δεν αφήνουν ίχνη κόλλας όταν αφαιρεθούν) για το smartphone, το tablet και το laptop σου με το έμβλημα του Παναθηναϊκού, το τριφύλλι και το 1908. Με ανάλογα σχέδια μπορείς να ντύσεις τόσο τα χειριστήρια όσο και τις gaming κονσόλες τους, δίνοντάς τους πιο προσωπικό στιλ.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μερικά online κλικ στο www.gtattoo.gr. Εκεί θα βρεις θήκες για περισσότερα από 150 μοντέλα κινητών, σε πολύ προσιτές τιμές. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να κάνεις πιο εντυπωσιακές τις συσκευές τεχνολογίας σου, ενώ παράλληλα τις προστατεύεις από φθορές και γρατζουνιές.

Εδώ θα βρεις τα προϊόντα του Παναθηναϊκού:

Θήκη Soft TPU 15€

Θήκη TEMPERED GLASS 20€

MINI SKIN Smartphone, tablet, laptop από 2,50€

Gaming Skins για CONSOLE & Controller από 11€

Κούπα 11€

Παραγγέλνοντας online μπορείς να τα παραλάβεις στο χώρο σου.