Περιστέρια... έκλεψαν κούρσα παίρνοντας το τρένο (pics)

Gazzetta team
Περιστέρια... έκλεψαν κούρσα παίρνοντας το τρένο (pics)
Ασυγκράτητα φιλάργυροι αποδείχθηκαν δύο νεαροί Κινέζοι παίκτες στοιχημάτων, οι οποίοι κατάφεραν να στήσουν μέχρι και μία κούρσα μεταξύ... περιστεριών.

Οι αθεόφοβοι "businessmen" συμμετείχαν επί χρόνια σε παρόμοιους διαγωνισμούς, όπου τα διαγωνιζόμενα περιστέρια απελευθερώνονται την ίδια στιγμή από το ίδιο σημείο, έχοντας πάνω τους ενσωματωμένους καταγραφείς θέσης, με τους ιδιοκτήτες εκείνων που θα τερματίσουν πρώτα να κερδίζουν σημαντικά χρηματικά έπαθλα.

Έτσι, οι δύο επιτήδειοι τα έβαλαν κάτω και σκέφτηκαν μία απίθανη κομπίνα ώστε να είναι εκείνοι οι μεγάλοι νικητές του χρηματικού επάθλου, που ανερχόταν σε 112.000 δολάρια.

Αφού τα περιστέρια τους ξεκίνησαν μαζί με τα υπόλοιπα από την αφετηρία, στη συνέχεια τα βρήκαν σε άλλο σημείο της διαδρομής και τα τοποθέτησαν μέσα σε χαρτοκιβώτια σε μία αμαξοστοιχία υψηλής ταχύτητας. Το κόλπο τους έπιασε, καθώς κατάφεραν να αναδειχθούν νικητές, όμως η συνέχεια τους επιφύλασσε αρκετές εκπλήξεις.

Οι υπεύθυνοι του αγώνα μόλις κατέγραψαν τους χρόνους των διαγωνιζόμενων περιστεριών άρχισαν να παραξενεύονται για τους ταχύτατους χρόνους των νικητών κι άρχισαν να ζητούν εξηγήσεις από τους ιδιοκτήτες. Οι τελευταίοι όχι μόνο δεν παραδέχθηκαν την απάτη τους αλλά στην προσπάθειά τους να καλύψουν τα ίχνη τους σκότωσαν τα συγκεκριμένα περιστέρια, ενώ προθυμοποιήθηκαν να επιστρέψουν το χρηματικό ποσό, όμως η υπόθεση είχε πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Πλέον, οι δύο απατεώνες αντιμετωπίζουν σοβαρές κατηγορίες, με τον κίνδυνο φυλάκισης κι υψηλότατου προστίμου να είναι κάτι παραπάνω από ορατός, ενώ τους απαγορεύθηκε στο εξής οποιαδήποτε εμπλοκή ή συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια και σε στοιχήματα.

Πηγή: dailymail.co.uk