Πατέρας μαθήτριας για τον δάσκαλο που συνελήφθη: «Είχε κεράσματα, να μείνει φυλακή» (vid)

Gazzetta team
Ο πατέρας παιδιού του δημοτικού σχολείου στο οποίο ο δάσκαλος φέρεται να έχει υποπέσει σε παραπτώματα σεξουαλικής παρενόχλησης εις βάρος μαθητριών του μιλά για την εν λόγω υπόθεση.

Συγκλονίζουν τα στοιχεία γύρω από την υπόθεση του δασκάλου δημοτικού σχολείου στην νοτιοανατολικη Αττική που φέρεται να έστελνε ερωτικά μηνύματα σε μαθήτριες μικρότερες των δέκα ετών.

Το γεγονός προκαλεί σοκ και κυρίως αποτροπιασμό και μάλιστα ο πατέρας ενός εκ των παιδιών που πήγαιναν στο σχολείο στο οποίο δίδασκε ο εν λόγω δάσκαλος έκανε αποκαλύψεις στην εκπομπή του Open, «Ώρα Ελλάδος».

Όπως είπε ο πατέρας του παιδιού, ενημερώθηκε για την σύλληψη του δασκάλου από μία συνάδελφό και μητέρα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο πατέρας, ο δάσκαλος έστελνε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου σε ανήλικες μαθήτριες (κάτω των 10 ετών) μέσω messenger και viber, ενώ φέρεται να είχε ασελγήσει κιόλας σε κάποια από τα παιδιά. «Έμαθα ότι έστελνε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου σε ανήλικες μαθήτριες και ότι είχε ασελγήσει κιόλας, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό», ανέφερε.

«Εγώ έπιασα το δικό μου το παιδί, το οποίο δεν είναι βέβαια στην ίδια τάξη με τον δάσκαλο, αλλά έπρεπε να μάθω, να ψάξω για το παιδί μου. Αν το έχει πλησιάσει», τόνισε.

Και προσθέτει: «Το παιδί μου είπε ότι δεν την είχε πειράξει, αλλά συνήθως είχε κεράσματα».

Όπως είπε, οι γονείς πρέπει να κινηθούν νομικά και ανέφερε πως ο δάσκαλος είναι επίσης πατέρας δυο παιδιών. «Απορώ που έχει δυο παιδάκια και ο ίδιος», τόνισε.

«Αυτό το πράγμα είναι αρρώστια. Ένας άνθρωπος είναι άρρωστος με αυτό το πράγμα», είπε χαρακτηριστικά.

«Πρέπει να μείνει στην φυλακή. Με εμποδίζει να σκέφτομαι ότι τα παιδάκια ίσως να λένε ψέματα, επειδή υπάρχουν μηνύματα. Πώς βρέθηκαν στις συσκευές των παιδιών. Ήταν σεξουαλικού περιεχομένου έχω μάθει», καταλήγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ