Επίθεση με βιτριόλι: Δεν δέχεται τη συγνώμη η Ιωάννα (vid)

Gazzetta team
Το πρώτο της σχόλιο μετά την ομολογία της 35χρονης για την επίθεση με το βιτριόλι έκανε η Ιωάννα, η οποία δεν δέχεται τη συγνώμη της.

Λίγο μετά την ομολογία της 35χρονης για την επίθεση με το βιτριόλι στην Ιωάννα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, η εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» μετέφερε την πρώτη αντίδραση της άτυχης γυναίκας.

«Είμαι στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Δίνω τον προσωπικό μου αγώνα και δεν θέλω να πω τίποτε άλλο», μετέφερε στη Ζήνα Κουτσελίνη, η Ιωάννα που ζει καθημερινά τον δικό της Γολγοθά.

Η Ιωάννα δεν θέλησε να πει τίποτα άλλο και κάθε μέρα δίνει τον αγώνα της προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά που της προκάλεσε η επίθεση της 35χρονης με το βιτριόλι.

Δείτε το σχετικό βίντεο

«Δεν δέχομαι τη συγνώμη»

Λίγο αργότερα πάντως, ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου δήλωσε πως η συγνώμη της 35χρονης κατηγορούμενης δεν είναι δεκτή. Ο Απόστολος Λύτρας μιλώντας στο protothema.gr ανέφερε: «Σήμερα απολογήθηκε η κατηγορούμενη, η οποία στην ουσία παραδέχτηκε την πράξη της. Βέβαια όλα τα στοιχεία είναι συντριπτικά σε βάρος της και δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό. Από εκεί και μετά δεν πείθει κανέναν με αυτό που κατέθεσε, πως δεν γνώριζε την ζημιά που προκαλεί το βιτριόλι, όπως επίσης και πως η ποσότητα που χρησιμοποίησε ήταν μικρή, διότι διαψεύδεται από όλα τα στοιχεία που υπάρχουν στην δικογραφία. Η ποσότητα ήταν πάρα πολύ μεγάλη, γι αυτό και υπάρχουν αυτές οι εκτεταμένες βλάβες στο πρόσωπο της Ιωάννας και αυτό επιβεβαιώνεται και από τα επιστημονικά ευρήματα. Η πρόθεση της ήταν να την σκοτώσει και τίποτα λιγότερο. Από και πέρα η Ιωάννα και η οικογένεια της είναι σαφές πως δεν δέχονται καμία συγγνώμη από την κατηγορούμενη, η οποία έχει επιδείξει μια απαράδεκτη στάση και συμπεριφορά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ