Η στιγμή που αστυνομικός τηλεφωνεί για να διασταυρώσει αν το χαρτί μετακίνησης είναι αληθινό (vid)

Gazzetta team
Η στιγμή που αστυνομικός τηλεφωνεί για να διασταυρώσει αν το χαρτί μετακίνησης είναι αληθινό (vid)
Αστυνομικός σε μπλόκο της αστυνομίας τηλεφωνεί για να διαπιστώσει αν το έγγραφο μετακίνησης εργαζομένου είναι πραγματικό.

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν στους ελέγχους που πραγματοποιούν οι αστυνομικοί, έχει να κάνει με το έγγραφο μετακίνησης εργαζομένου.

Και αυτό γιατί πολλοί χρησιμοποιούσαν πλαστά χαρτιά, καθώς θεωρούσαν πως δεν υπάρχει δυνατότητα διασταύρωσης των στοιχείων, με αποτέλεσμα σύμφωνα με τις αρχές να παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα στους δρόμους.

Πλέον αυτό όμως αλλάζει, με έναν όχι και τόσο σύγχρονο τρόπο, όπως μπορεί να δείτε στο video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Στο μπλόκο που είχε στηθεί από νωρίς στο Χίλτον, η ΕΛ.ΑΣ έχει σταματήσει ένα αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου έδειξε το έγγραφο μετακίνησης εργαζομένου.

Ο αστυνομικός βγάζει το κινητό του και παίρνει τηλέφωνο την Εθνική Αρχή Διαφάνειας, προκειμένου να διασταυρώσει τα στοιχεία. Αν δηλαδή όντως το χαρτί είναι πραγματικό και αν όντως ο συγκεκριμένος εργαζόμενος πηγαίνει κανονικά στην δουλειά του και δεν είναι σε τηλεργασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ