Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: «Δικογραφία- τηλεγράφημα, έχει ελάχιστα στοιχεία» (vid)

Gazzetta team
Ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας παρέλαβε αντίγραφα της δικογραφίας για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και όπως είπε «εξεπλάγη δυσάρεστα», καθώς πρόκειται για «δικογραφία-τηλεγράφημα».

Ο Αλέξης Κούγιας πήρε στα χέρια του την δικογραφία για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, και όπως είπε θα αποφασίσει για τον αν θα την αναλάβει ή όχι, μόλις την διαβάσει.

Παράλληλα έκανε λόγο για «δικογραφία- τηλεγράφημα», υποστηρίζοντας πως έχει ελάχιστα στοιχεία.

«Είναι μια δικογραφία τηλεγράφημα με ελάχιστα στοιχεία. Δεν τα έχω διαβάσει. Περίμενα να έχω μια δικογραφία με στοιχεία και μαρτυρίες. Δυστυχώς διαπίστωσα ότι είναι μόνο φήμες», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Καταλήγοντας, ο ποινικολόγος γνωστοποίησε ότι μόλις διαβάσει τη δικογραφία θα τοποθετηθεί δημόσια για το αν αναλάβει ή όχι την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή.

Νωρίτερα, μιλώντας στο Open για τις απειλές που δέχεται η οικογένειά του, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε ότι τον ενοχλεί αφάνταστα αν έχει γίνει αυτό, προσθέτοντας:

«Ο γιος μου αυτά που γράφει είναι πολύ τιμητικά για εμένα. Αυτή είναι η καταξίωση μου, τα παιδιά μου, που θα με διαδεχτούν και θα συνεχίσουν αυτό που δυστυχώς πολλές φορές δεν έχει γίνει με εκλεκτούς συναδέλφους μου. Είναι στη μυλόπετρα. Είναι στη μυλόπετρα γιατί υπάρχουν τεράστια επιχειρηματικά συμφέροντα. Όποιος δεν θέλει να δει την πραγματικότητα εθελοτυφλεί. Υπάρχουν φερέφωνα πολιτικοί που δεν ενδιαφέρονται για τις ζωές των ανθρώπων, ούτε για τις συνθήκες μιας δίκαιης δίκης. Εγώ γι΄ αυτό είμαι εδώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ