Μαφιόζικη εκτέλεση στην Ηλιούπολη: Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για το θάνατο του «Μαύρου»

Gazzetta team
Μαφιόζικη εκτέλεση στην Ηλιούπολη: Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για το θάνατο του «Μαύρου»
Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η ΕΛ.ΑΣ. για τη μαφιόζικη εκτέλεση χθες βράδυ στην οδό Θερμοπυλών της Αγίας Μαρίνας στην Ηλιούπολη.

Δύο πιστολέρο εκτέλεσαν εν ψυχρώ έναν 38χρονο στην Ηλιούπολη. Από το τμήμα ανθρωποκτονιών προσπαθούν να εντοπίσουν αν πρόκειται για δολοφονία που έχει να κάνει με ξεκαθάρισμα λογαριασμών που προκύπτουν από συμφέροντα και αντίστοιχα περιστατικά στη Μύκονο.

Οι αναζητήσεις και οι προσανατολισμοί της αστυνομίας για την ώρα, βρίσκονται στις σχέσεις που είχε με γνωστό "νονό" της νύχτας ο δολοφονηθείς, που ήταν γνωστός με το παρατσούκλι «Μαύρος», αλλά παράλληλα αναζητούν πληροφορίες με ποιους ήταν σε αντιπαράθεση το τελευταίο διάστημα.

Οι δύο εκτελεστές, είχαν στήσει καρτέρι στον "Μαύρο" και όταν εμφανίστηκε, τον γάζωσαν με δεκάδες σφαίρες και εξαφανίστηκαν. Ο δολοφονηθείς είχε απασχολήσει την Αστυνομία για υποθέσεις της νύχτας και είχε "πάνω" του μεγάλο χρηματικό ποσό.

Για να διαπιστωθεί αν το όπλο που χρησιμοποιήθηκε ήταν «καθαρό» ή όχι, οι κάλυκες μεταφέρθηκαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Ταυτόχρονα η αστυνομία αναζητά τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας για να αποκομίσει όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για τους δράστες.