Γιορτές με κλειστά καφέ και εστιατόρια το επικρατέστερο σενάριο! (vid)

Gazzetta team
​Αποκλειστικό ρεπορτάζ του MEGA αναφέρει πως προκρίνεται το σενάριο να μην ανοίξουν καθόλου μέσα στις γιορτές καφέ και εστιατόρια!

Το θέμα της εστίασης παραμένει ρευστό, το πότε, δηλαδή, θα ανοίξουν εστιατόρια και καφετέριες. Μπαρ και νυχτερινά κέντρα, να θυμίσουμε, θεωρείται απίθανο να ανοίξουν, οπότε μιλάμε μόνο για φαγητό και καφέ.

Ωστόσο, παρά το σενάριο, που τοποθετούσε την επαναλειτουργία τους κοντά στις 20 Δεκεμβρίου, αυτό φαίνεται πως απομακρύνεται!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, τη δεδομένη χρονική στιγμή και με τον κορονοϊό να επιμένει, πιέζοντας το σύστημα υγείας, κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος το σενάριο να μην ανοίξει καθόλου η εστίαση τις ημέρες των εορτών.

Μάλιστα, τονίζεται στο ρεπορτάζ, αρκετοί εκπρόσωποι του κλάδου έχουν ήδη στείλει το μήνυμά τους προς την κυβέρνηση και τα συναρμόδια υπουργεία να μην ανοίξουν καθόλου τα μαγαζιά την περίοδο των εορτών, να μην μπει, δηλαδή, ο κλάδος στο σενάριο του «ακορντεόν», γιατί ήδη η ζημιά που έχουν υποστεί είναι βαρύτατη.