Μπαρ στο Κολωνάκι έκρυβε πελάτες στον ακάλυπτο χώρο

Gazzetta team
Μπαρ στο Κολωνάκι έκρυβε πελάτες στον ακάλυπτο χώρο
Η ευρηματικότητα σε όλο της το μεγαλείο στο Κολωνάκι, όπου μπαρ για να μην κλείσει στις 12 έκρυβε πελάτες στον ακάλυπτο χώρο, αλλά πιάστηκε στα... πράσα.

Παραβίαζε τα μέτρα του ωραρίου που ισχύουν για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού μπαρ στο Κολωνάκι, κρύβοντας πελάτες στον ακάλυπτο και το μόνο που κατάφερε τελικά, είναι να «κερδίσει» πρόστιμο και λουκέτο...

Η ιδιοκτησία του μαγαζιού, όπως αναφέρει το protothema.gr μετά τις 12 το βράδυ που θα έπρεπε να κλείνει με βάση τα ισχύοντα, αναζήτησε τον τρόπο για να λειτουργεί μέχρι τα ξημερώματα.

Την ώρα που θα έπρεπε να κλείσει, έπεφτε το σύνθημα για να μετακινηθούν οι πελάτες από τη σάλα στον... ακάλυπτο χώρο, τον οποίο είχαν διαμορφώσει ανάλογα με στέγαστρο προκειμένου να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους κανονικά, όσο αντέχει η διάθεσή τους.

Όλα ήταν υπολογισμένα στην εντέλεια, όμως δεν είχαν υπολογίζει ότι όλοι οι πελάτες δεν θα ήταν σύμφωνοι. Ενας από αυτούς τηλεφώνησε στην αστυνομία και τα πράγματα πήραν τη σειρά τους.

Τα αστυνομικά όργανα έκαναν έφοδο πιάνοντας στα "πράσα" τους ιδιοκτήτες στους οποίους επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο, ενώ βέβαια σφραγίστηκε και το μπαρ.