Τουρίστας σε πτήση από Ρόδο για Αθήνα αρνούνταν να βάλει μάσκα και επιτέθηκε φραστικά σε πλήρωμα και επιβάτες

Gazzetta team
Ένταση σε πτήση της Aegean από Ρόδο για Αθήνα, με έναν Πολωνό τουρίστα να αρνείται να βάλει τη μάσκα του και να διαπληκτίζεται με το πλήρωμα και τους άλλους επιβάτες! Τον περίμεναν οι αστυνομικοί μόλις προσγειώθηκε το αεροσκάφος...

Να που συνέβη και στην Ελλάδα...

Ένας Πολωνός τουρίστας, που ταξίδευε από τη Ρόδο για την Αθήνα με το απογευματινό δρομολόγιο της Aegean χθες (18/8), διαπληκτίστηκε με το πλήρωμα και τους επιβάτες, αρνούμενος να φορέσει μάσκα, όπως οι υπόλοιποι!

Συνεπιβάτες του, που μίλησαν στη rodiaki.gr, υποστήριξαν, δε, πως ήταν δύστροπος, εριστικός και δεν άκουγε κανέναν, αλλά ούτε και πειθαρχούσε στις υποδείξεις του πληρώματος. Μία έβαζε και μία έβγαζε εντελώς τη μάσκα προστασίας, με επιδεικτικό, μάλιστα, τρόπο, ενώ επιτέθηκε με σφοδρότητα και σε όσους επιβάτες επιχείρησαν να του ζητήσουν να ακολουθήσει τις οδηγίες του πληρώματος.

Το επεισόδιο ανάμεσα στον ίδιο και στους επιβάτες αποφεύχθηκε, πάντως, χάρη στη στάση που επέδειξαν ψυχραιμότεροι.

Ενώ το αεροσκάφος βρίσκονταν ακόμα στον αέρα, για το περιστατικό ενημερώθηκε η ασφάλεια του αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος», με αποτέλεσμα μόλις προσγειώθηκε να προσαχθεί ο νεαρός Πολωνός στο τμήμα ασφαλείας. Εκεί, έδωσε εξηγήσεις, δεν συνελήφθη, αλλά του επιβλήθηκε τσουχτερό χρηματικό πρόστιμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...