Αστυνομία εισέβαλε σε γάμο στην Αλεξανδρούπολη λόγω συνωστισμού: Προσήχθησαν γαμπρός και πεθερός (vid)

Gazzetta team
Αστυνομία εισέβαλε σε γάμο στην Αλεξανδρούπολη λόγω συνωστισμού: Προσήχθησαν γαμπρός και πεθερός (vid)
Πρόστιμο 15.000 ευρώ επιβλήθηκε στους υπεύθυνους μουσουλμανικού γάμου στην Αλεξανδρούπολη λόγω πολυκοσμίας και μη λήψη κανενός προστατευτικού μέτρου, ενώ ο γάμος διαλύθηκε στο «τσακίρ» κέφι.

Αστυνομικοί χρειάστηκε να εισβάλλουν σε μουσουλμανικό γάμο που έγινε χθες το βράδυ στην Αλεξανδρούπολη και παρατηρήθηκαν εικόνες απίστευτου συνωστισμού.

Όπως αναφέρει το evros news.gr στη διάρκεια του γλεντιού για τον γάμο, ο κόσμος συνωστιζόταν χωρίς να τηρεί κανένα μέτρο αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έγιναν καταγγελίες στην Αστυνομική Διεύθυνση ενώ στάλθηκαν και κάποια βίντεο από τα social, όπου γινόταν ζωντανή μετάδοση του γλεντιού και αποδεικνύουν ότι δεν τηρήθηκαν τα μέτρα.

Στην περιοχή έφτασαν άνδρες της ομάδας «ΔΙΑΣ» και προσήγαγαν τον γαμπρό αλλά και τον πεθερό του. Εκεί τους καταλογίσθηκε το χρηματικό πρόστιμο που προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις και φτάνει στις 15.000 ευρώ, ενώ ο γάμος διαλύθηκε. Παράλληλα ενημερώθηκε και η Εισαγγελία Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να ασκήσει -αν κρίνει ότι υπάρχουν επιπλέον παραβάσεις- τις σχετικές διώξεις στους υπεύθυνους.