Μπακογιάννης για την επίθεση που δέχθηκε: «Η καφεΐνη προκαλεί νεύρα»

Gazzetta team
Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Κώστας Μπακογιάννης σχολίασε την επίθεση που δέχθηκε με καφέδες και νερά από ομάδα αγνώστων στον Άγιο Παύλο, στο Μεταξουργείο.

«Στον Άγιο Παύλο, η είδηση δεν βρίσκεται στις φωνές των λίγων στημένων μπαχαλάκηδων, αλλά στη συζήτηση με τους πολλούς. Στην επαφή με τους κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής. Με αυτά ασχολούμαστε. Και αυτά δεν λύνονται με καφέδες... Η καφεΐνη προκαλεί νεύρα», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, λίγη ώρα μετά την επίθεση που δέχθηκε με καφέδες και νερά από ομάδα αγνώστων.

Θυμίζουμε, ο κ. Μπακογιάννης έδινε το «παρών» στην εκδήλωση κατοίκων ενόψει της αυριανής (29/6) γιορτής των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, όταν κάποια στιγμή, αναρχικοί, που είχαν μάθει για την παρουσία του στην περιοχή, του επιτέθηκαν, εκτοξεύοντάς του καφέδες και νερά.

Αμέσως ο κ. Μπακογιάννης αποχώρησε μαζί με την αστυνομική συνοδεία του από το σημείο, μη θέλοντας, προφανώς, να δώσει συνέχεια στο περιστατικό και επιδιώκοντας να κατευνάσει τα πνεύματα. Την ίδια στιγμή, οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι αποδοκίμασαν όσους του επιτέθηκαν.