Κοροναϊός: Διασωληνώθηκε και τρίτος ασθενής

Gazzetta team
Κοροναϊός: Διασωληνώθηκε και τρίτος ασθενής
Τρεις είναι, πλέον, οι ασθενείς με κοροναϊό στην Ελλάδα, που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Το υπουργείο Υγείας ενημέρωσε το απόγευμα της Τετάρτης πως είναι, πλέον, τρεις οι ασθενείς με κοροναϊό στην Ελλάδα, που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Πρόκειται για έναν δεύτερο ασθενή στην Πάτρα. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή. Οι άλλοι δύο ασθενείς, θυμίζουμε, νοσηλεύονται στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας του ΠΓΝ Πατρών (Ρίο) και του ΑΧΕΠΑ. Και οι τρεις πάσχουν από πνευμονία.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, εξάλλου, το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε 10 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη χώρα μας. Το σύνολο των προσβληθέντων από τον νέο κοροναϊό ανέρχεται πια σε 99, από τους οποίους 95 είναι ελληνικής καταγωγής και 4 ξένης υπηκοότητας.

Όλοι οι υπόλοιποι είναι σε σταθερή κατάσταση και η επιτήρηση της υγείας τους συνεχίζεται, 29 εξ αυτών νοσηλεύονται σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Μυτιλήνη, 68 παραμένουν σε απομόνωση στην οικία τους. Η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών των νέων κρουσμάτων κοροναϊού βρίσκεται σε εξέλιξη.