Έτσι έγινε τελικά το επεισόδιο μεταξύ των δύο αξιωματικών της ΕΛΑΣ

Gazzetta team
Όλα ξεκίνησαν όταν ο διοικητής του Α.Τ Ρέντη πήγε για επιθεώρηση στον όρχο της ΔΙΑΣ στην λεωφόρο Θηβών.

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση που έχει δει από χθες το φως της δημοσιότητας σχετικά με την ένταση που δημιουργήθηκαν μεταξύ δύο αξιωματικών της ΕΛΑΣ, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν ακόμα και για χειροδικία.

Κάτι που δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά...

Όλα ξεκίνησαν την προηγούμενη Δευτέρα όταν διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ρέντη μετέβη στον όρχο της ΔΙ.ΑΣ. στη λεωφόρο Θηβών για επιθεώρηση, όπου βρισκόταν ο διοικητής της ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά.

Την ώρα που ο διοικητής του Α.Τ. Ρέντη χαιρετούσε τους συναδέλφους του για ασήμαντη αφορμή ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με τον διοικητή της ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να λογοφέρουν για αρκετή ώρα.

Αμφότεροι έλεγαν σκληρές κουβέντες, μπροστά σε άλλους αστυνομικούς και χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμότερων, προκειμένου να λήξει το επεισόδιο.

Λόγω της έντασης όμως, ο διοικητής του Α.Τ. Ρέντη ανέβασε πίεση, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ το σενάριο οτι υπέβαλε μήνυση προς το παρόν διαψεύδεται.

Όπως αναφέρουν αρκετά δημοσιεύματα, έγινε προσπάθεια για να τα βρουν οι δύο αξιωματικοί, καθώς αμφότεροι είναι αξιωματικοί του Σώματος και μάλιστα σε μάχιμες υπηρεσίες.