Νεκρή 31χρονη πεζοπόρος σε φαράγγι του Ηρακλείου

Gazzetta team
Νεκρή 31χρονη πεζοπόρος σε φαράγγι του Ηρακλείου
Η άτυχη γυναίκα τραυματίστηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες, χάνοντας δυστυχώς την μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Η 31χρονη από το Ηράκλειο επισκέφτηκε το φαράγγι Αμπά του Ηρακλείου στο Δήμο Αχαρνών Αστερουσίων, που βρίσκεται δίπλα στο χωριό Παρανύμφοι, για πεζοπορία αλλά κάποια στιγμή από άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής τραυματίστηκε σοβαρά.

Συνοδοιπόρος της 31χρονης ειδοποίησε τις αρχές, οι οποίες πραγματοποίησαν επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης αργά το μεσημέρι, στην οποία συμμετείχαν διασώστες, πυροσβέστες και το πεζοπόρο τμήμα της 3ης ΕΜΑΚ.

Όσο περνούσαν οι ώρες, η κατάσταση της γυναίκας επιδεινωνόταν. Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι έχει χάσει τη ζωή της, κάτι, ωστόσο, που από πλευράς της Πυροσβεστικής δεν επιβεβαιώνεται μέχρι να εξετασθεί από γιατρό.

Όταν οι διασώστες βρέθηκαν δίπλα στην 31χρονη ενημέρωσαν για τον βαρύτατο τραυματισμό της. Λόγω του δύσβατου και των αντίστροφων κλίσεων των τοιχωμάτων του φαραγγιού, το ελικόπτερο αποπειράθηκε δύο φορές να παραλάβει την 31χρονη, κάτι όμως που δεν κατέστη δυνατόν και αποχώρησε.

Αυτή την ώρα λόγω του δύσβατου και του ύψους του φαραγγιού οι διασώστες καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την μεταφορά της τραυματισμένης γυναίκας με τα πόδια, έχοντας να αντιμετωπίσουν, τόσο την κλίση της διαδρομής όσο και το ύψος της.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ