Σαουδάραβας Πρίγκιπας «έχασε» 1,2 εκατ. στη Μύκονο

Gazzetta team
Παρά τις συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ. οι συμμορίες κλεφτών, που εκμεταλλεύονται τη... χαλάρωση που επικρατεί στο «νησί των ανέμων», εξακολουθούν να αλωνίζουν.

Πιο πρόσφατο θύμα, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα καταγγέλλει, έπεσε ένας Σαουδάραβας πρίγκιπας που βρέθηκε τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου στη Μύκονο. Πρόκειται για μέλος - ένα απ’ τα ουκ ολίγα - της βασιλικής οικογένειας, που νοίκιασε βίλα στην περιοχή Καλαφάτης του νησιού. Μάλιστα, είχε φέρει μαζί του και 15 συνοδούς ασφαλείας - μέλη της κρατικής ασφάλειας της Σαουδικής Αραβίας, το έργο των οποίο συνέδραμαν σεκιούριτι του νησιού.

Ωστόσο, ούτε αυτό το πλέγμα ασφαλείας φάνηκε ικανό για να κρατήσει μακριά τους ληστές. Όταν ο Σαουδάραβας κροίσος αποφάσισε να φύγει με το ιδιωτικό του αεροσκάφος για το Παρίσι, τότε διαπίστωσε ότι του έλειπαν ορισμένα... πραγματάκια. Όπως κατήγγειλε, κάποιος άγνωστος είχε μπει στη βίλα του από ανοιχτή μπαλκονόπορτα και έκλεψε τρεις βαλίτσες με τα πολύτιμα ρολόγια, κοσμήματα, νομίσματα κ.α.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του, η συνολική αξία των κλοπιμαίων ξεπερνά τα 1,2 εκατ. ευρώ! Μέσα στις βαλίτσες που «έκαναν φτερά» περιέχονταν:

- 60 ρολόγια χειρός

- Χρυσά νομίσματα

- Χρυσά κοσμήματα

- Δαχτυλίδια με διαμάντια


Πηγή: reader.gr