Γυναίκα έκανε στοματικό έρωτα σε κλέφτη για να τον καθυστερήσει μέχρι να έρθει η αστυνομία (pics)

Gazzetta team
Οι... υπηρεσίες που προσέφερε στον κλέφτη η γυναίκα, έδωσαν στην αστυνομία τον απαιτούμενο χρόνο για να φτάσει στο σημείο.

Τον τίτλο της πιο απίθανης ληστείας της χρονιάς, διεκδικεί το περιστατικό που έγινε στην Σλοβακία.

Νωρίς την Τετάρτη λοιπόν, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων «Tasr», ένας 24χρονος εισέβαλε σε ένα βενζινάδικο της Μπρατισλάβας και ανάγκασε τον υπάλληλο να του παραδώσει τις εισπράξεις που είχε εκείνη τη στιγμή στο ταμείο του.

Μάλιστα, του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπάει, όμως αυτός κατάφερε να του ξεφύγει και μπόρεσε να κλειδωθεί σε ένα δωμάτιο της επιχείρησης, ενώ ο άλλος υπάλληλος που υπήρχε εκεί, τράπηκε σε φυγή, χρησιμοποιώντας την πίσω πόρτα και κάλεσε την αστυνομία.

Η αποφασισμένη γυναίκα

Από αυτή την πίσω πόρτα λοιπόν μπήκε μία γυναίκα που για άγνωστο λόγο αποφάσισε να διακινδυνεύσει, προκειμένου να συλληφθεί ο δράστης.

Αφού τον πλησίασε, του έκανε τα... γλυκά μάτια και του ρίχτηκε, προσφέροντάς του σεξουαλικές υπηρεσίες, δίνοντας έτσι τον απαιτούμενο χρόνο στις αρχές για να φτάσουν στον βενζινάδικο.

Όταν λοιπόν έκαναν την εμφάνισή τους στο σημείο, βρήκαν τον 24χρονο γυμνό, με την γυναίκα να του προσφέρει στοματικό έρωτα.

«Σε ένα από τα δωμάτια του βενζινάδικου οι αστυνομικοί βρήκαν τον άνδρα, με μία γυναίκα να του προσφέρει σεξουαλικές υπηρεσίες. Στην προσπάθειά τους να τον συλλάβουν έκαναν χρήση βίας, καθώς αντιστάθηκε», ανέφερε στο «Τasr», ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Michal Szeiff.

Στον δράστη απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ληστεία, ενώ ο υπάλληλος που χτυπήθηκε οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ