H Ιβάνκα Τραμπ παραβίασε την καραντίνα για να πάει στο εξοχικό της

Gazzetta team
H Ιβάνκα Τραμπ παραβίασε την καραντίνα για να πάει στο εξοχικό της
Μπορεί ο κορονοϊός να "θερίζει" στις ΗΠΑ και να υπάρχουν έστω και καθυστερημένα μέτρα απαγόρευσης, ωστόσο όλοι οι πολίτες των ΗΠΑ δεν είναι ίδιοι και ίσοι...

Με βάση δημοσίευμα των «New York Times», η Ιβάνκα Τραμπ πήγε στο εξοχικό της στο Μπεντμίνστερ του Νιου Τζέρσει, την περασμένη εβδομάδα, για να γιορτάσει το Πάσχα!

Με αφορμή το θέμα αυτό προκλήθηκε "ντόρος" και εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου αναγκάστηκε να επιβεβαιώσει το συμβάν, με φανερή πάντως την προσπάθεια να δικαιολογήσει τα... αδικαιολόγητα. «Η Ιβάνκα με την οικογένειά της γιόρτασε το Πάσχα σε κλειστή εγκατάσταση που θεωρείται οικογενειακό σπίτι. Η τοποθεσία ήταν λιγότερο κατοικημένη από τη γύρω περιοχή κοντά της σπίτι στην Ουάσινγκτον», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όμως το θέμα πήρε έκταση, καθώς και η «Daily Mail» στη Βρετανία "ανέβασε" το θέμα, γράφοντας: "H κόρη του προέδρου των ΗΠΑ, Ιβάνκα Τραμπ ταξίδεψε στο Νιου Τζέρσεϊ από την Ουάσινγκτον για τις διακοπές του Πάσχα, αγνοώντας τις οδηγίες των ειδικών, αλλά και τις δικές της συμβουλές στους Αμερικανούς πολίτες, τους οποίους έχει προτρέψει να μείνουν σπίτι".

Η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ ταξίδεψε με το σύζυγό της, Τζάρεντ Κούσνερ και τα τρία τους παιδιά στο οικογενειακό Κλαμπ Γκολφ στο Νιού Τζέρσεϊ για το Πάσχα.

Η μετακίνηση του ζευγαριού έγινε οδικώς, διευκρίνισε το CNN που επίσης ανέδειξε το θέμα. Μετά το Πάσχα η Ιβάνκα παρέμεινε εκεί, αλλά ο σύζυγός της επέστρεψε στον Λευκό Οίκο για να βοηθήσει στο πλευρό του Τραμπ την καταπολέμηση του κορονοϊού!