Ο Κιθ Φλιντ των Prodigy είχε καταναλώσει αδιευκρίνιστες ποσότητες κοκαΐνης και αλκοόλ

Gazzetta team
Οι τοξικολογικές εξετάσεις του Κιθ Φλιντ των Prodigy δείχνουν ότι είχε καταναλώσει ναρκωτικά κι αλκοόλ πριν βρεθεί νεκρός.

Κοκαΐνη, αλκοόλ και ουσίες, έδειξαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του Κιθ Φλιντ που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Θυμίζουμε ότι ο frontman των Prodigy βρέθηκε απαγχονισμένος στις 4 Μαρτίου στο σπίτι του στο Έσεξ και τα πρώτα στοιχεία έδειξαν ότι είχε βάλει ο ίδιος τέλος στη ζωή του και ότι δεν υπήρχαν ενδείξεις που να κρίνουν ως ύποπτο το θάνατό του.

Ωστόσο η ιατροδικαστής περίμενε και τα αποτελέσματα των τοξικολικών εξετάσεων για να έχει μια πιο σαφή εικόνα για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο τραγουδιστής λίγο πριν δώσει τέλος στη ζωή του.

Οι εξετάσεις λοιπόν έδειξαν ότι ο Φλιντ είχα καταναλώσει αδιευκρίνιστες ποσότητες κοκαΐνης, κωδεϊνης και αλκοόλ, γεγονός που οδηγεί την ανώτερη ιατροδικαστή του Έσσεξ στο συμπέρασμα ότι τελικά δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο Φλιντ οδηγήθηκε συνειδητά στην αυτοκτονία.

«Συμπέρανα αυτοκτονία. Για να το καταγράψω αυτό θα έπρεπε να διαπιστώσω την ισορροπία των πιθανοτήτων ότι σχημάτισε την ιδέα και προέβη σε σκόπιμες ενέργειες γνωρίζοντας ότι μπορούν να προκαλέσουν τον θάνατό του», εξήγησε η ιατροδικαστής και συμπλήρωσε: «λαμβάνοντας υπόψη όλες τις περιστάσεις δεν βρίσκω ότι υπάρχουν αρκετά στοιχεία που να το αποδεικνύουν».

Πηγή: reader.gr