Το PlayStation Neo δεν θα μειώσει τον κύκλο ζωής του PS4

Gazzetta team
Σύμφωνα με την Sony πραγματικότητα, δεν πρόκειται να αλλάξει καθόλου ο κύκλος ζωής του PlayStation 4 με τα PlayStation Neo και Project Scorpio.

Με τα PlayStation Neo και Project Scorpio -των Sony και Microsoft αντίστοιχα- να βρίσκονται στα σκαριά, πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται αν θα είναι, πλέον, μικρότερος ο κύκλος ζωής των οικιακών συστημάτων. Η απάντηση της Sony είναι ένα εμφατικό «όχι» καθώς, στην πραγματικότητα, δεν πρόκειται να αλλάξει καθόλου ο κύκλος ζωής του PlayStation 4, σύμφωνα με τον πρόεδρο των Sony Interactive Entertainment worldwide studios, Shuhei Yoshida. Συγκεκριμένα, ο Yoshida δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του ότι «το νέο high-end PS4» θα ανήκει στην ίδια πλατφόρμα και ως εκ τούτου ο κύκλος ζωής του PS4 δεν πρόκειται να είναι μικρότερος.

Το υψηλόβαθμο στέλεχος μας υπενθύμισε επίσης ότι δεν πρόκειται να ακούσουμε λεπτομέρειες για την επερχόμενη κονσόλα μέχρι την επίσημη ανακοίνωση της. Ο ίδιος, ωστόσο, σημείωσε ότι η ανακοίνωση του Project Scorpio ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και αναμένει με ενδιαφέρον το τι έχει να παρουσιάσει η Microsoft.

Πηγή: enternity.gr