«Γι' αυτό έσπευσαν να εξαφανίσουν τη λίστα Λαγκάρντ»

Gazzetta team
Σχολίασε τα δημοσιεύματα που συνδέουν και νέα πρόσωπα από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ η Κυβερνητική εκπρόσωπος.

Και ο πλέον ανυποψίαστος πολίτης καταλαβαίνει γιατί οι κυβερνήσεις Σαμαρά-Βενιζέλου έσπευδαν να εξαφανίσουν λίστες διακίνησης μαύρου χρήματος, δήλωσε νωρίτερα η κυβερνητική εκπρόσωπος μετά από σημερινά δημοσιεύματα που συνδέουν και νέα πρόσωπα από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο Γιάννης Παγίδας, πεθερός του αδελφού του Αντώνη Σαμαρά, Αλέξανδρου, είναι στη λίστα Λαγκάρντ. Συνδικαιούχος του λογαριασμού είναι η Ευτυχία Παγίδα, η οποία δεν είναι άλλη από την Ευτυχία (Έτα) Παγίδα-Σαμαρά, νύφη του Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα με την όλγα Γεροβασίλη, «μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, ακόμα και ο πλέον ανυποψίαστος πολίτης καταλαβαίνει γιατί οι κυβερνήσεις Σαμαρά-Βενιζέλου έσπευδαν να εξαφανίσουν λίστες διακίνησης μαύρου χρήματος, και αρνήθηκαν να παραλάβουν και να επεξεργαστούν σχετικά δεδομένα».

Αναφερόμενη στη στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η εκπρόσωπος του Μεγάρου Μαξίμου είπε πως «όσο οι αποκαλύψεις, που εμπλέκουν την προηγούμενη ηγεσία της Ν.Δ. σε υποθέσεις μαύρου χρήματος διαδέχονται η μία την άλλη, τόσο περισσότερο η σιωπή της αξιωματικής αντιπολίτευσης γίνεται προκλητικότερη».

«Περιμένουμε, επιτέλους, από τον κ. Μητσοτάκη και τη Ν.Δ. μια ξεκάθαρη τοποθέτηση», κατέληξε.

Πηγή efsyn.gr