Οι έξι καλύτεροι και οικονομικότεροι τρόποι για ζέστη!

Gazzetta team
Από Τετάρτη οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν! Ο χειμώνας θα δείξει για τα καλά τα "δόντια" του. Και τι "δόντια"!

Δεν μπορούσε να παραλείψει το χαμηλό βαρομετρικό τη χώρα; Κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, ακόμη και χιόνια στα ορεινά της Αττικής.

Πώς λοπόν θα ζεσταθείτε, όταν το πετρέλαιο αποτελεί είδος πολυτελείας, οι συσκευές θέρμανσης ανεβάζουν τον λογαριασμό της ΔΕΗ και το τζάκι δημιουργεί αιθαλομίχλη;

Υπάρχει τρόπος. Για την ακρίβεια σκεφτήκαμε έξι! Που δεν κοστίζουν πολύ και ταυτόχρονα ζεσταίνουν! Έξι απλές και πρακτικές συμβουλές για να αντιμετωπίσετε το κρύο...

1. Πρώτ ' απ όλα χρειάζεται ατμόσφαιρα. Να πείσετε δηλαδή αρχικά τον εαυτό σας και στη συνέχεια την παρέα σας, ότι η θερμοκρασία αγγίζει τους 25 με 30 βαθμούς κελσίου. Καλή λύση είναι να βάλετε DVD στην τηλεόραση που να δείχνει συνεχώς τζάκι αναμμένο ή μία παραλία κατακαλόκαιρο. Αν πάλι δεν σας καλύπτει η φαντασίωση αυτή, συνδυάστε το και βρείτε βίντεο με φωτιά στην παραλία, βράδυ του καλοκαιριού!

Άλλη εκδοχή είναι και το skype. Ξέρουμε μερικούς φίλους που μένουν Αυστραλία. Αν θέλετε σας δίνουμε τους κωδικούς τους!

2. Επειδή και το κρύο, όπως κι ο έρωτας, περνάει από το στομάχι, το μενού παρακαλώ να περιλαμβάνει χωριάτικο λουκάνικο, σουτζούκι, καυτερή πιπεριά, παστουρμά, ταμπάσκο, μπομπότα, φασολάδα, ή σούπα με μπόλικο κόκκινο πιπέρι!

Στα φαγητά εάν χρησιμοποιήσετε φούρνο καλό θα είναι να τον ανοίγετε συχνά και για να μην σας καούν και για να εκπέμπει θερμότητα. Φροντίστε να στέκεστε κοντά, τόσο όσο!

Για ποτάκι προτιμήστε, λικέρ, ρακί, τσίπουρο, κανένα ουϊσκάκι άντε και κονιάκ για παρηγοριά!

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο εδώ