Εύη Δρούτσα για την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision: «Αχταρμάς το "Ζάρι", η Μαρίνα Σάττι δεν είναι η Μπιγιονσέ» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η Εύη Δρούτσα τοποθετήθηκε, για ακόμη μια φορά, για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision.

Στον αέρα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» βγήκε η Εύη Δρούτσα. Η γνωστή στιχουργός εξέφρασε γι’ ακόμα μία φορά την άποψή της για το τραγούδι «Ζάρι» με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision.

«Με μία λέξη; Αχταρμάς. Ο Στέφανος Κορκολής είχε γράψει ένα τραγούδι που λεγόταν ‘’Ένα βράδυ στην Ομόνοια’’, όπου είχε όλες τις μουσικές από τα κράτη που κυκλοφορούν στην Ομόνοια. Αυτά που παρουσίασαν χθες στο clip τα παρουσίασαν με έναν πολύ άσχημο τρόπο. Ίσως εάν δεν έκαναν 185 μουσικοί το τραγούδι και 182 στιχουργοί στο στίχο ίσως ήταν καλύτερο», είπε αρχικά η Εύη Δρούτσα.

Η Εύη Δρούτσα είπε στη συνέχεια: «Εγώ είμαι στην ιδέα του παραγωγού, πρέπει να παράγει κάποιος. Συμφώνησαν τόσοι άνθρωποι να κάνουν ένα τραγούδι; Η λέξη ‘’ζάρι’’ δεν ακούγεται. Πρέπει να ξέρουμε πως η τελευταία λέξη με την πρώτη πρέπει να έχει σχέση. Δεν γράφουμε ένα τραγούδι έτσι. Το τραγούδι ‘’τα τα τα’’ λέγεται».

Η Εύη Δρούτσα πρόσθεσε επίσης: «Όσο κι αν λέμε ότι είναι καλή τραγουδίστρια η Μαρίνα Σάττι, δεν είναι η Μπιγιονσέ, για να μπορεί να έχει τόσους μουσικούς που να συμφωνήσουν με αυτά που θέλει εκείνη. Θεωρώ πως δεν έγινε σωστά αυτό το τραγούδι. Όχι δεν θα σκεφτούμε την μήνυση, έχουμε μία εταιρεία που ανήκει το τραγούδι. Δεν θύμωσα για αυτό αλλά τόσοι στιχουργοί δεν σκέφτηκαν κάτι άλλο αλλά πήραν το ‘’τα τα τα’’ από ένα γνωστό τραγούδι».