Συγκλόνισε η μητέρα του 31χρονου αστυνομικού: «Βαστάω εγώ, είμαι η μάνα του Λύγγε»
Συγκλόνισε η μητέρα του 31χρονου αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη, κατά τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας που τελέστηκε νωρίτερα σήμερα, Παρασκευή (29/12), στη Θεσσαλονίκη.
Η μητέρα του αστυνομικού, που άφησε την τελευταία του πνοή μετά τον σοβαρό τραυματισμό στου Ρέντη, έκανε μία σύντονη δήλωση ενώ δεχόταν συλλυπητήρια.
«Βαστάω εγώ, βαστάω» επανέλαβε αρκετές φορές, προσπαθώντας να κρατηθεί όρθια και με το κεφάλι ψηλά, και συμπλήρωσε «είμαι η μάνα του Λύγγε».
Σύμφωνα με το thestival.gr, περίπου στη μία έφτασε στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημήτριου η σορός του 31χρονου αστυνομικού. Το φέρετρο ήταν καλυμμένο με την ελληνική σημαία. Οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και κάποιοι εξ αυτών φώναξαν «ήρωας».
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο 55χρονος αστυνομικός που έμαθε για τον καρκίνο με έναν χρόνο καθυστέρηση
- Τέμπη: Διεκόπη ξαφνικά η δίκη για τα εξαφανισμένα βίντεο - Η πρόεδρος ένιωσε αδιαθεσία
- Παραδόθηκε το γήπεδο 5x5 της Τριανδρίας: Νέα σημαντική κοινωνική-αθλητική προσφορά του ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ και της εταιρείας ΑΝΑΔΟΜΩ
