«Πόσο βλάκες μπορεί να είστε;»: Ξέσπασμα Κανάκη για το φαινόμενο εξαπάτησης ηλικιωμένων (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
«Πόσο βλάκες μπορεί να είστε;»: Ξέσπασμα Κανάκη για το φαινόμενο εξαπάτησης ηλικιωμένων (vid)
Ο Αντώνης Κανάκης εξέφρασε με έντονο τρόπο την αρρωστημένη συνήθεια, που κοντεύει να γίνει καθημερινότητα, και αφορά τις εξαπατήσεις ηλικιωμένων.

Έντονο ήταν το ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη στη σημερινή εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα».

Αφρομή αυτής της έντασης στάθηκε το φαινόμενο εξαπάτησης ηλικιωμένων από επιτήδειους, με σκοπό να τους αρπάξουν χρήματα.

Ο παρουσιαστής είπε χαρακτηριστικά: «Ρε σεις, αυτές οι απάτες που κάνετε ρε αλήτες. Σήμερα μου το έλεγε μια φίλη μας εδώ. Δεν ντρέπεστε ρε κ@@@παιδα; Δηλαδή πραγματικά γιατί μόνο αυτή είναι η λέξη. Παίρνετε τους ηλικιωμένους ανθρώπους, τους γονείς και τους λέτε για τα παιδιά τους ότι θα τους ακρωτηριάσουν τα πόδια και χρειάζονται χρήματα;».

««Δεν ντρέπεστε ρε κ@@@παιδα; Δηλαδή πραγματικά! Θα μείνει στον τόπο κανένας άνθρωπος ηλικιωμένος, όταν τα ακούει ξαφνικά αυτά για το παιδί του. Μα πόσο βλάκες μπορεί να είστε; Δηλαδή, ρε παιδί μου, πόσο βλάκας είσαι ρε άνθρωπε μου;».

«Παίρνεις τηλέφωνο την γιαγιάκα για να της πεις ότι στο παιδί της ακρωτηριάζεται το πόδι για να της κλέψεις λεφτά;» συμπλήρωσε ο Αντώνης Κανάκης στον αέρα της σατιρικής εκπομπής του ΑΝΤ1.