TCL NXTPAPER 11: Το tablet με την οθόνη που ξεχωρίζει (vid)

TCL NXTPAPER 11: Το tablet με την οθόνη που ξεχωρίζει (vid)
Η νέα πρόταση της TCL καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Η TCL ανακοίνωσε πριν από μερικούς μήνες, στο πλαίσιο του MWC 2023, το NXTPAPER 11, ένα νέο tablet που καταφέρνει να ξεχωρίσει για πολλούς λόγους και ο κύριος είναι η οθόνη του. Η εταιρεία έχει ασχοληθεί εκτενώς με την τεχνολογία NXTPAPER από το 2021 και έχει προσφέρει στους χρήστες μια εξαιρετική και μοναδική εμπειρία που εστιάζει στην υγεία και την προστασία των ματιών.

Με τη χρήση διάφορων τεχνολογιών, οι οθόνες NXTPAPER 2.0 προσφέρουν φωτεινότητα 150% μεγαλύτερη από την πρώτη γενιά συσκευών που φτάνει έως και τα 500nits για άνετη χρήση ακόμη και κάτω από τον ήλιο. Η μπλε ακτινοβολία μειώνεται και πέφτει κάτω από τα επίπεδα TUV και ταυτόχρονα προσφέρεται πολύ καλή αντίθεση. Πέραν των άλλων, η προστασία που έχει εφαρμοστεί κάνει το TCL NXTPAPER 11 μία συσκευή ακόμη και για μικρότερης ηλικίας χρήστες.

Η οθόνη του έχει ανάλυση 2Κ και φτάνει σε διαγώνιο τις 11 ίντσες, προσφέροντας γραφικά υψηλής ευκρίνειας που ενισχύονται και από το AI Boost. Με μια σειρά από χαρακτηριστικά παραγωγικότητας, εξισορροπεί ανάμεσα στην εργασία και το παιχνίδι. Για τους λάτρεις των βιντεοκλήσεων και των εφαρμογών συναντήσεων, υπάρχει μια 8MP κάμερα στο μπροστινό μέρος με ευρυγώνιο φακό, αλλά και τετραπλά ηχεία και διπλά μικρόφωνα.

Το tablet υποστηρίζει πολλαπλές λειτουργίες multitasking για όσους θέλουν να εργάζονται παράλληλα ή να παρακολουθούν κάτι άλλο ταυτόχρονα και με τη λειτουργία Floating Window δημιουργεί μια αίσθηση διπλής οθόνης. Τώρα, για τους λάτρεις των e-readers, το TCL NXTPAPER 11 καταφέρνει να φτιάξει μια παρόμοια συνθήκη χρήσης. Με μια ειδική επίστρωση οθόνης από νανο-χημικά υλικά και τη γραφίδα T-Pen με πολλαπλά επίπεδα πίεσης, όλα γίνονται πιο εύκολα και άνετα: από σημειώσεις, μέχρι ανάγνωση βιβλίου σε ηλεκτρονική μορφή.

Μάλιστα, το προϊόν μιμείται με κάποιο τρόπο το εφέ κλίμακας του γκρι των παραδοσιακών βιβλίων και έτσι γίνεται ιδανικό και για e-reader. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 8000mAh και προσφέρει διάρκεια αρκετών ημερών, ακόμη και με πιο «βαριές» εργασίες. Η κατασκευάστρια εταιρεία το έχει εφοδιάσει με 4GB RAM και έως 128GB αποθηκευτικό χώρο και μπορείτε να το βρείτε στα καταστήματα σε τιμές που ξεκινούν λίγο πάνω από τα €250.