Ξέσπασε σε γέλια ο Μποτρίνι με πιάτο που του έφεραν: «Για αυτό εδώ θες ακτίνες λέιζερ ή κομπρεσέρ για να το κόψεις» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ξέσπασε σε γέλια ο Μποτρίνι με πιάτο που του έφεραν: «Για αυτό εδώ θες ακτίνες λέιζερ ή κομπρεσέρ για να το κόψεις» (vid)
Ο έμπειρος σεφ σχολίασε την έλλειψη φαντασίας που χαρακτηρίζει τα πιάτα που ετοιμάζουν οι διαγωνιζόμενοι.

Σε μια ιδιαίτερα χιουμοριστική αλλά και αυστηρή κριτική προχώρησε ο Έκτορας Μποτρίνι στο νέο επεισόδιο του «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου».

Ο σεφ, ο οποίος έχει συνηθίσει τους τηλεθεατές σε εκρηκτικές κριτικές, αυτή τη φορά ήταν πιο ήπιος αλλά δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα γέλια του.

Και στο σημερινό επεισόδιο του έφεραν να δοκιμάσει και να κρίνει ένα πιάτο που περιείχε ξανά ρύζι.

«Καραμελωμένα μπούτια κοτόπουλο με ρύζι μπασμάτι. Η εικόνα είναι λίγο creepy θα έλεγα. Το ρύζι θυμίζει τον πύργο της Πίζας ή το ηφαίστειο της Σαντορίνης πριν την έκρηξη. Ένα στα δύο πιάτα σε αυτή την εκπομπή είναι ρύζι. Σας είπε κανείς ότι έχω διάρροια και χρειάζομαι ρύζι; Ήμαρτον πια, λίγη φαντασία!» είπε αρχικά.

Ωστόσο, ξέσπασε σε γέλια όταν επιχείρησε να δοκιμάσει το ρύζι: «Πολλές φορές τα λόγια είναι περιττά. Για αυτό εδώ θες ακτίνες λέιζερ ή κομπρεσέρ για να το κόψεις. Το ρύζι είναι λίγο λαπάς αλλά αρκετά γευστικό. Και πάμε τώρα στο πιάτο forte που λένε στην Ιταλία. Σε γενικές γραμμές παρά την κακή εικόνα του είναι πιο γευστικό» ανέφερε ο Έκτορας Μποτρίνι.