«Ντου» αντιεξουσιαστών σε μέλη της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ: Επέμβαση των ΜΑΤ και δύο άτομα στο νοσοκομείο (vids)

«Ντου» αντιεξουσιαστών σε μέλη της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ: Επέμβαση των ΜΑΤ και δύο άτομα στο νοσοκομείο (vids)
Τα μέλη της νεολαίας φέρουν θλαστικά τραύματα και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά τους σε νοσοκομείο, προκειμένου να εξεταστούν από γιατρό.

Στο νοσοκομείο με χτυπήματα στο κεφάλι διακομίσθηκαν μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την επίθεση που δέχθηκαν από ομάδα αντιεξουσιαστών, στο πλαίσιο της προσυγκέντρωσης, στη Θεσσαλονίκη.

Όλα ξεκίνησαν όταν σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr οι αντιεξουσιαστές κινήθηκαν προς το μέρος του μπλοκ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, απαιτώντας να πάρουν το πανό που κρατούσαν, το οποίο έστελνε μηνύματα με αφορμή το ναυάγιο στην Πύλο.

Τότε εκείνοι αντιστάθηκαν, με αποτέλεσμα περίπου 40-50 άτομα να κυνηγούν και να ξυλοκοπούν τα μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, καταφέρνοντάς τους χτυπήματα στο κεφάλι με ρόπαλα και κράνη. Πηγές του κόμματος αναφέρουν ότι από την επίθεση τραυματίστηκαν τουλάχιστον τέσσερα άτομα στο κεφάλι, οι οποίοι μεταφέρονται στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Μάλιστα για να απωθήσουν τους αντιεξουσιαστές, χρειάστηκε η παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων. Ίδιες πηγές του κόμματος κάνουν λόγο για δολοφονική επίθεση, ενώ σε λίγο θα εκδώσουν και σχετική ανακοίνωση για το περιστατικό.